Ideaal rond Valentijnsdag: 9x lustopwekkend voedsel

13.02.2022 22:31
lustopwekkend-voedsel

Is de spanning in jullie relatie door alle huilbuien, peuterperikelen en vieze luiers ver te zoeken? Probeer dit lustopwekkende voedsel eens: wie weet zorgt dit voor een onvergetelijke Valentijnsdag.

1. Knoflook

Misschien niet geweldig tijdens een intieme zoensessie, maar dat moet-ie dan maar voor lief nemen. In knoflook zitten zwavelhoudende stoffen en anti-oxidanten en deze hebben allebei een stimulerende en opwekkende werking. Nog een pluspunt: knoflook zorgt voor een betere bloedcicrulatie, dus eh… Meer hoeven we niet uit te leggen.

2. Oesters

Uiteráárd. Door de hoge concentratie fosfor zijn oesters zo lustopwekkend als wat. Daarnaast zijn ze ook nog eens licht verteerbaar en hierdoor perfect als je nog een lange, vermoeiende nacht gepland hebt.

3. Watermeloen

Het eten van watermeloen maakt (zeggen onderzoekers) stoffen in je vrij die hetzelfde effect op je hebben als viagra. Nou, da’s duidelijk.

 

Lees ook
‘Dankzij spannende stoeipoespakjes heb ik wél weer zin in seks’ >

 

4. Pure chocolade

Pure chocola is niet alleen goed voor het libido, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het vermindert namelijk ook de hoge bloeddruk.

5. Asperges

Ze dragen niet voor niks de bijnaam ‘wit goud’: asparagiczuur is een wondermiddel. Het bestrijdt vermoeidheid (heel handig) en ook zijn asperges rijk aan kalium, fosfor en calcium, stoffen die verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van je energieniveau.

6. Selderij

Om optimaal van dit voedsel te profiteren, kun je selderij het beste rauw eten. Selderij zorgt voor een toename van androsteron, een mannelijk hormoon dat vrouwen opwindt.

7. Tomaten

Mix wat vermalen tomaten met basilicum en laat je man dit (in kleine slokjes) opdrinken. Want? Het velletje van een tomaat bevat lycopeen, een kleurstof die essentieel is voor een gezond prostaat.

8. Bananen

Bananen bevatten veel kalium, magnesium en vitamine B. Deze stoffen geven je lichaam meer energie en daarom worden bananen ook vaak gegeten voor het sporten. Bananen hebben ook het Bromelia Enzym, dat het mannelijke libido verhoogt. En da’s fijn.

9. Avocado

Deze superfood is naast heel gezond ook nog lustopwekkend door de hoge concentratie foliumzuren. Daarnaast bevat de vrucht vitamine B6, een vitamine die hormoonregulerend werkt en je een energieboost geeft.

 

 

Meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >