Zomerhoroscoop: Schorpioen, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:24
zomerhoroscoop schorpioen

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Schorpioen, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

23 oktober – 21 november
 

Liefde/gezin

Vroeg of laat worden relaties op de proef gesteld en veel Schorpioenen kunnen daar momenteel over meepraten. Het is alles of niets. Tenminste, zo voelt het. Vrijheid loopt als een rode draad door de gesprekken tussen jou en je partner. Een lastig onderwerp, maar toch is het belangrijk om samen oplossingen te bedenken. Ook zitten jullie misschien niet op dezelfde lijn als het om gezinsuitbreiding of de opvoeding gaat. Doorbreek de sleur, zorg dat jullie gezamenlijke zaken van jullie bucketlist kunnen afvinken. En vooral: geef elkaar de ruimte.

Voor singles kan er een ongewone romance of friendship with benefits voorbijkomen. Superspannend, maar ook zeer onvoorspelbaar en uiteindelijk misschien toch te ingewikkeld.
 

Lees ook
‘Mijn partner en ik geven elkaar drie uur per week me-time’ >

 

Werk/financiën

Gaat het met je carrière niet zo vlot als je zou willen? Het wordt voor een groot deel veroorzaakt door de vele verplichtingen (en door een gebrek aan energie). Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, maar je voelt je misschien ook beperkt. Kosten zijn hoog, rekeningen blijven binnenstromen en er wordt veel van je gevraagd. Dit is geen tijd om nog meer van jezelf te eisen. Neem deze zomer liever geen nieuwe taken op je, maar besteed aandacht aan de belangrijkste thema’s: jezelf, je gezin en je familie. Hoe zwaar sommige dingen nu ook voelen, het is een tijdelijk proces. Beloofd!
 

Kansen en uitdagingen

  • Tel je zegeningen: dat zet alles weer in het juiste perspectief.
  • Loop niet weg voor moeilijkheden, maar neem niet alles zo zwaar op.
  • Je hebt fantastische mensen om je heen. Maak gebruik van hun steun en hulp.
  • Aan het verleden kun je niks veranderen. Kijk vooruit.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >