Zomerhoroscoop: Maagd, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:22

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Maagd, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

24 augustus – 22 september
 

Liefde/gezin

Je liefdesleven varieert nog steeds van magisch en verwachtingsvol tot teleurstellend en vaag. De lockdowns hebben alles er niet makkelijker op gemaakt en je relatie is flink op de proef gesteld. Te veel op elkaars lip zitten is niet altijd een feest.

Het goede nieuws? Of jullie nu samen een gezin zijn of je als single moeder in het leven staat: je gevoel over de liefde is optimistisch en ziet er tot eind juli bijzonder mooi uit. Cupido doet deze zomer hard z’n best om raak te schieten. En laten we eerlijk zijn: jij staat daar voor open. Maar mocht een ex in je leven verschijnen: zet je roze bril af en onthoud dat oude liefde meestal wél roest. Je zit toch niet serieus te wachten op meer van hetzelfde? Het is tijd om de lat hoog te leggen.
 

Lees ook
Moeders vertellen openhartig: ‘Dit had ik willen weten voordat ik moeder werd’ >

 

Werk/financiën

Zelfs als je al járen hetzelfde werk doet en geen veranderingen verwacht, moet je er rekening mee houden dat dit jaar anders verloopt dan je verwacht. Nee, dat betekent niet dat je je baan verliest (alhoewel dat altijd kan gebeuren), maar het bedrijf waarvoor je werkt gaat misschien een nieuwe koers varen en de functies anders invullen. Geen paniek, want het kan voor jou ook iets moois opleveren. Een beetje meer vertrouwen mag je best hebben, Maagd. Geldzaken zien er deze zomer prima uit en tot eind oktober is er kans op nog meer voorspoed en meevallers.
 

Kansen en uitdagingen

  • Soms is het goed om even uit te zoomen, vooral als het om je eigen gevoel gaat.
  • Het gras aan de overkant ís niet groener! Blijf er vandaan… Herhaling: blijf er vandaan.
  • Sta open voor verandering. Als je oude patronen kunt loslaten, komt er veel moois voor terug.
  • Werk aan je sociale vaardigheden. Dit is een tijd om nieuwe, inspirerende mensen te leren kennen.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >