Zomerhoroscoop: Kreeft, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:21

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Kreeft, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

22 juni – 22 juli
 

Liefde/gezin

De liefde is weleens makkelijker geweest. Oude, onopgeloste issues steken de kop op, er wordt af en toe getwijfeld (door jullie allebei) en het is soms keihard werken. De meningsverschillen gaan vaak niet eens over de kinderen/opvoeding, maar eerder over financiën of principekwesties.

Je relatie is aan het veranderen, maar dat hoeft beslist niet negatief te zijn. Integendeel: als jullie er samen de schouders onder zetten en nog steeds voor elkaar willen gaan, is dit dé kans om een hechter team te worden en het fundament nog steviger te maken. Op voorwaarde dat jullie zaken echt goed uitpraten.

Voor single Kreeften lijkt er niet veel te veranderen en daar heb je op dit moment totaal geen problemen mee.
 

Lees ook
Michelle en haar man lasten een relatie time-out in: ‘Het was alsof de liefde langzaam terugkeerde’ >

 

Werk/financiën

Als het om geld gaat, zien vooral juli en augustus er veelbelovend uit. En dat is misschien zelfs zwak uitgedrukt, want je hebt een neus voor de beste financiële beslissingen. Natuurlijk wordt succes niet op een gouden schaal gepresenteerd; je werkt er keihard voor. Sparen zit in je genen, maar op dit moment ben je geneigd om meer risico te nemen en te investeren. Zonder ook maar een krimp te geven, weet jij alle ballen in de lucht te houden. Toch kan het gevolgen hebben voor je energielevel als je jezelf te weinig rust en ontspanning gunt.
 

Kansen en uitdagingen

  • Werk non-stop aan een goede verstandhouding met collega’s.
  • Te veel aandacht voor je gezondheid kan net zo slecht zijn als te weinig. Zoek naar de balans, dan houd je het vol.
  • September wordt een drukke familiemaand, pas je agenda er vast op aan.
  • Seks is het cement in je relatie.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >