Zomerhoroscoop: Kreeft

08.07.2019 12:40
zomerhoroscoop Kreeft

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

22 juni – 22 juli
 

Liefde & gezin

Saturnus zorgt er al tijden voor dat er aan de liefde moet worden gewerkt. Niet leuk, maar vroeg of laat wordt iedere relatie op de proef gesteld. Met een baan en druk gezinsleven blijft er soms te weinig tijd over voor elkaar. De twee eclipsen in juli hebben grote invloed op jou. Soms heb je het gevoel dat je partner niet ziet hoeveel je tegelijk moet doen. Als jij je niet gewaardeerd voelt, kruip je in je schulp of word je kribbig. Maar als jullie de problemen aanpakken, wordt jullie relatie alleen maar sterker. Voor singles kán deze zomer een nieuwe liefde brengen, maar het advies is om het rustig aan te doen tot je weet wat je wilt. Want eerlijk is eerlijk: je twijfelt nu over van alles en dus ook over de liefde.
 

Lees ook
Handige tips als jij en je partner verschillend denken over de opvoeding >

 

Werk & financiën

Je verzet ontzettend veel werk en er lijkt geen einde te komen aan de hoeveelheid energie en wilskracht; je zit in een flow. Geen wonder dat je in positieve zin opvalt en indruk maakt op je meerderen. Je bent een rots in de branding en gaat zakelijke uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog: je werk is soms ook een fijne afleiding. Financieel gaat het prima en er lijkt zelfs extra geld onderweg te zijn. Tot eind augustus gaat het je voor de wind en kun je een fijne buffer aanleggen. Als je ambities hebt en hogerop wilt komen: spreek dat uit. Sta boven de zuinige reacties van sommige collega’s.
 

Geluksfactor

Focus je op wat voor jou het meest dierbaar is. Stel grenzen en kom voor jezelf op. Wees helder over je gevoelens, behoeftes en verwachtingen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >