Jouw zomerhoroscoop gaat over balans, Stier

24.06.2023 22:44
zomerhoroscoop stier Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Stier, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Vooral in augustus heeft het gezin van de Stier aandacht nodig

Stier (21 april – 20 mei)

In juli besteed je meer geld aan cursussen, workshops en andere zaken om je kennis mee op te vijzelen. Lekker lezen én leren in je vrije uurtjes: win-win. De kans is zelfs groot dat je samen met een familielid iets gaat ondernemen.

Moet je er niet aan denken, dan doen zich andere mooie kansen voor op werkgebied. Vooral in augustus heeft je gezin veel aandacht nodig dus zorg ervoor dat je carrière en je thuissituatie goed met elkaar in balans zijn, zodat je je werk niet mee naar huis hoeft te nemen en andersom.

“Zorg ervoor dat je carrière en je thuissituatie goed in balans zijn”

En dan gewoon maar even met de deur in huis: de relatie met je partner kan beter. Hoewel er verbetering valt te verwachten, is er ook flink wat werk aan de winkel. In bed rommel je bij gebrek aan vurige hartstocht soms maar wat aan in de hoop dat je lief het oké vindt. Wellicht komt dit doordat je geliefde zelf niet veel moeite (meer) doet en jij je hierdoor ook niet geroepen voelt om alles uit de kast te halen. Hak echter nog geen lastige knopen door, de kans op vooruitgang is er nog steeds, mits jullie dit allebei willen.

In september kosten de kotertjes zomaar extra bakken met geld. Gelukkig kun je het vanwege een aardig extraatje wel missen en vind je het leuk om met of voor ze te shoppen.

Ook belangrijk:

  • Iedereen moet zich nu eenmaal aan de regels houden; ook de Stieren.
  • Onbekend is niet altijd onbemind.
  • Doe wat nodig is en voorkom uitstelgedrag.

Benieuwd wat de sterren klaar hebben staan voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.