zomerblunders naakt buiten
Beeld: Pixabay

De zon schijnt, tijd bestaat niet en de wijn vloeit rijkelijk. Zomervakantie ten top. Maar: ook hét recept voor blunders.

Loïs (39) sloot zichzelf poedelnaakt buiten in een Thais vakantieresort.

“Het waren de laatste vier dagen van onze vakantie. Man Danny, onze zonen van elf en negen en ik hadden een indrukwekkende rondreis gemaakt door Thailand, en besloten de laatste dagen uit te blazen in een luxe resort aan de kust. Het was een paradijs; alles eraan was overweldigend. De grote, tropische tuin, het eten, onze kamer.

De jongens waren niet te houden die ochtend. Na wekenlang cultuur snuiven, snakten ze naar wat waterpret, en hadden Danny overgehaald te gaan jetskiën. Niks voor mij. Dus genoot ik van een paar uur voor mezelf, met een uitgebreid ontbijt op het enorme balkon bij onze kamer en een lang bad.

 

Totale privacy

Rozig door het warme water en met mijn verstand op nul, liep ik – poedelnaakt - na mijn bad naar het terras om uit te wazemen. Niemand die me kon zien; we hadden totale privacy. Ik genoot van het briesje dat net opstak en zakte onderuit op mijn stoel, toen ik een doffe klap hoorde. Binnen een seconde was me duidelijk wat er gebeurd was: de balkondeur was dichtgewaaid, en ging vanaf buiten niet meer open.

De schrik sloeg me om het hart. Danny en de jongens zouden zomaar nog twee uur weg kunnen blijven, en de privacy waar ik zojuist nog van genoot, was nu niet bijster praktisch. Aan de andere kant: hoe kon ik om hulp vragen, helemaal in mijn nakie?

Ik was van alles en iedereen afgesloten. Mijn telefoon lag binnen. Het enige wat me een beetje bescherming bood, was een handdoekje over de balkonrailing, dat precies groot genoeg was om óf mijn billen, óf mijn borsten te bedekken. Op mijn hurken, in een poging toch ál mijn edele delen te verhullen, riep ik – eerst nog zachtjes: ‘Eh, somebody… help?’

 

Lees ook:
Zomerblunders: 'In mijn beste Frans vroeg ik de campingvader of hij geloofde in dildo's' >

 

Kop als een boei

Er kwam geen reactie. Drie minuten roepen later ook niet. De wind werd sterker. Grote kans dat jetskiën niet meer lukte en mijn mannen elk moment terug waren, maar ik begon het ondertussen wel echt koud te krijgen.

Vanuit mijn tenen riep ik nog één keer hard om hulp – mijn handdoekje intussen helemaal vergeten – toen een hotelmedewerker in vieze overall me in vol ornaat aanschouwde. ‘Are you okay, madame?’, grijnsde hij. Terug in hurkhouding en met een kop als een boei, vertelde ik hem door de spijlen van mijn balkonhek beschaamd wat er gebeurd was. Hij beloofde hulp te halen. Vijf minuten later redde een kamermeisje – goddank niet de onderhoudsman zelf - me gierend van de lach uit mijn benarde positie.

Die avond, tijdens het diner waarbij mijn man en kinderen niet uitgegeind raakten over het voorval, zag ik het kamermeisje smoezen met het bedienend personeel. Met haar hoofd gebogen, maar een twinkeling in haar ogen, kwam ze naar ons toe. ‘Our barkeeper would like to serve you and your husband a cocktail in the bar, because of the inconvenience’, zei ze. ‘At least: if you promise to wear your knickers.’”

 


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

BN'er-moeders op Instagram

Van afkoelen in het zwembad tot popcorn smokkelen: deze bekende moeders waren er op Instagram maar druk mee. Wij hebben de leukste Instagramposts van BN'er-moeders van afgelopen week voor je op een rij gezet.

Samen op tour


Handig, zo'n buik


Dat kan natuurlijk ook

 

Popcorn naar binnensmokkelen bij de filmhallen! #bioscoop #winnietbepooh #zohardgegierdvanhetlachensamen

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Lievelingssnurk


Lief

 

My heart is perfect because you are inside...

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Even afkoelen

 

Normally I don’t sit in food.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Dierenvriend


Lees ook
Dit plaatsten BN'er-moeders deze week op Instagram >

 

Ouders groeien ook

 

Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig voel naar Scottie toe. Of jawel, de opmerking: waarom zou je werken, je hebt het financieel toch niet nodig? Ten eerste: waarom worden deze vragen altijd gedropt bij werkende vrouwen en vrijwel niet bij werkende mannen? Ten tweede: werken hoeft toch niet uitsluitend met geld te maken te hebben? Er zijn mensen die gewoon heel blij worden van wat ze doen. Die hebben het óók emotioneel nodig. Ambitie zit al van jongs af aan in mij. Ik móet werken. Ik wíl ondernemen. En ook wil ik altijd op mijn eigen benen kunnen staan. Dat geeft mij rust en de vrijheid mijn leven in te richten hoe ik dat wil. En dat verdwijnt bij mij niet ineens met de komst van een kleintje, al zoek ik dan natuurlijk ook naar een nieuwe balans om het allemaal zo goed mogelijk invulling te geven. Omdat ik óók genoeg tijd met haar wil hebben. Dus nee, me schuldig voelen over hoe ik het aanpak doe ik niet. Geloof ik kan je op tig manieren een goede moeder zijn, of je nu fulltime werkt, fulltime moeder bent of alles ertussenin. We proberen allemaal datgene te doen waarvan we denken dat het het beste is voor onze kindjes. En ik hoop op deze manier een voorbeeld voor mijn dochter te kunnen zijn. Vanmorgen las ik een gedicht van Joyce Maynard wat dat gevoel mooi omschreef: It's not only children who grow. Parents do too. As much as we watch to see what our children do with their lives, they are watching us to see what we do with ours. I can't tell my children to reach for the sun. All I can do is reach for it, myself. ☀️ #dusdat #ennuqualitytime #moederschap #succesvolondernemen #HappyLife365

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op


Stoer

 

♡ - voor @palavershop fotografie @annamariejanssen

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op


Ze kijkt wel blij

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Actrice Liza Sips bevallen van dochter Charlize

Liza Sips is bevallen van een dochter. 'Welkom lief, klein meisje. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze Charlize Helena Manheim', schrijft de actrice bij de allereerste babyfoto op social media.

Liza en haar vriend Ralph hebben al een zoontje. Jonah werd in april 2016 geboren.

 

 

Lees ook
9x bevallingsfoto's waar je stil van wordt >

 

Zwangerschapstest

In januari maakte Liza bekend dat ze opnieuw zwanger was. Ze deelde een foto op Instagram en maakte ook nog een video van hét moment dat ze een zwangerschapstest deed.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >