Winterhoroscoop: Weegschaal

13.12.2018 09:57
winterhoroscoop Weegschaal

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Weegschaal

23 september – 22 oktober
 

Liefde & gezin

De komende tijd wordt je relatie (lees: geduld) nog een keer op de proef gesteld. Inmiddels raak je gewend aan veranderingen en onrust in de liefde. Al die passie heeft ook zijn voordelen, jullie krijgen niet de kans vast te roesten. De feestdagen vier je met je gezin en vrienden, maar het hoeft van jou allemaal niet zo uitbundig. Die relaxte instelling werkt. Ben je single moeder: een oude liefde kan van zich laten horen. Onduidelijk hoe dit uitpakt, maar je zelfstandigheid geef je nooit meer op. Jij en je kinderen gaan voor.
 

Lees ook
10 momenten waarop ik helaas niet perfect ben >

 

Werk & geld

Je sluit dit jaar af met een dikke plus op je bankrekening. Dat is echt bijzonder, want je hebt dit jaar ook veel uitgegeven. Half december krijg je een goed bericht in de vorm van extra geld. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging: in januari starten veel nieuwe opleidingen.
 

En dan nog dit

Natuurlijk is het druk, vooral druk in je hoofd. Probeer goed te slapen en maak tijd voor rust en ontspanning. Ook als yoga nog niet je ding is, moet je het echt eens proberen.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >