Winterhoroscoop: Stier

04.12.2018 11:51
winterhoroscoop Stier

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Stier

21 april – 20 mei
 

Liefde & gezin

De spanningen tussen jou en je partner liepen het laatste halfjaar soms hoog op, maar dat is gelukkig voorbij. Het gaat allemaal prima, maar goede communicatie blijft belangrijk. Je snakt naar meer vrijheid en reageert af en toe wispelturig en grillig. Ook je partner begrijpt soms niet wat je bezielt. Voordeel: je relatie krijgt geen kans om in te dutten. Ben je net verliefd, dan wordt langzaam maar zeker duidelijk of deze relatie een kans maakt. Nog voor het einde van het jaar hak je een knoop door.
 

Lees ook
Handige tips als jij en je partner verschillend denken over de opvoeding >

 

Werk & geld

Er lijkt een mooie financiële meevaller aan te komen. Gelukkig maar, want je hebt onlangs hoge kosten gemaakt. Je financiën op een rijtje zetten is geen leuke klus, maar het is hoog tijd dit te doen. Het levert je rust en duidelijkheid op. Stel grote investeringen liever uit tot na 6 december want voor die tijd is de kans is groot dat het veel duurder uitpakt of totaal niet aan je verwachtingen voldoet.
 

En dan nog dit

Wat wil je letterlijk of figuurlijk niet meenemen naar het nieuwe jaar? Dit is een goed moment om overtollige spullen en emotionele ballast los te laten.
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >