Winterhoroscoop: Maagd

11.11.2019 11:24
winterhoroscoop maagd

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

24 augustus – 22 september
 

Liefde & gezin

Die prille liefde is zoet, maar toch kunnen de twijfels in november toeslaan. Die gevoelens moet je niet negeren, maar je hoeft ze ook weer niet te ontleden. Laat het, en geniet gewoon van de passie en romantiek. Vaste relatie? Jullie hebben het druk met afspraken en feestjes, maar het is wel gezellig om zo veel samen te ondernemen. In december ben je vooral gefocust op je gezin en familie. Zijn er dingen die niet goed lopen, luister dan naar je gevoel en kom in actie. Je intuïtie klopt. Is gezinsuitbreiding een wens? Die kan in vervulling gaan als alle randvoorwaarden kloppen.
 

Werk & geld

Het lijkt erop dat je de komende tijd veel thuis zal doorbrengen. De oorzaak is natuurlijk niet voor iedere Maagd hetzelfde, maar het is wel opvallend. Misschien heb je zwangerschapsverlof of werk je voor jezelf. Wellicht zit je tussen twee banen in of heb je gewoon vakantie. Waar het om gaat is dat je helemaal happy bent met de situatie en geniet van de extra tijd die er nu is voor je gezin en familie en, niet onbelangrijk, voor jezelf.
 

Lees ook
Borrelen in de badkamer: 5 moeders biechten op hoe ze tijd voor zichzelf creëren >

 

En dan ook nog…

  • Maak je je zorgen om een van je kinderen? Je kunt niet alles voor ze oplossen, maar weet dat je aanwezigheid en aandacht veel goed maken.
  • Normaal doe je zelden mee aan prijsvragen, maar deze maanden kan het je wat opleveren.
  • Doe iets met het idee dat je in de laatste week van 2019 te binnen schiet.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.