Winterhoroscoop: Leeuw

11.11.2019 11:25
winterhoroscoop leeuw

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

23 juli – 23 augustus
 

Liefde & gezin

Zorg dat het in november niet alleen om je gezin draait, maar ook om jou. Je hebt echt meer tijd voor jezelf nodig. Als je jezelf dat gunt, kun je alles aan en draai je je hand niet om voor alle drukte. Kortom: geef jezelf wat vaker voorrang, daar word je een blijer mens van. Met de liefde gaat het de goede kant op, hoewel er ook problemen en ergernissen zijn. Bespreek ze niet uitgebreid met je vriendinnen, maar denk er zelf even goed over na. Heb je een relatie die pril is? Het is superspannend en intens, maar ook erg onvoorspelbaar. Misschien is het een goed idee om het rustig aan te doen.
 

Werk & geld

De financiën zien er een beetje treurig uit, maar na 20 november wordt alles een stuk beter. Je krijgt een extraatje en dat komt goed uit. Toch kan het geen kwaad om je uitgaven weer eens tegen het licht te houden. Er lijken geen veranderingen op je werk te komen, maar vanaf begin december is het zomaar mogelijk dat er iets nieuws op je pad komt. Zelfs als je er helemaal niet naar op zoek was. Je werk staat vanaf nu in het teken van groei, ontwikkeling en uitbreiding. Laat het maar op je afkomen, want de sterren hebben grote plannen voor je.
 

Lees ook
Onderzoek: vrouwen worden door het moederschap beter in hun werk >

 

En dan ook nog…

  • Ongelukken zitten in een klein hoekje en jij schat risico’s soms niet goed in. Wees voorzichtig.
  • Dit jaar wil je groot uitpakken met de feestdagen.
  • Jij houdt tradities in ere en maakt er mooie herinneringen van voor jezelf en je dierbaren.

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Instagram.