Winterhoroscoop: Boogschutter

14.12.2018 12:47
winterhoroscoop Boogschutter

Een romantisch cadeau onder de boom, een fijne skivakantie of een gulle bonus van je baas. Lees wat de sterren voorspellen op het gebied van liefde, gezin, geld en werk.

Boogschutter

23 november – 21 december
 

Liefde & gezin

Ben je klaar voor een nieuwe liefde? Is er weer ruimte in je leven? Liefde op het eerste gezicht bestaat, maar het is net als in sprookjes: er zijn vaak een paar hindernissen te overwinnen. Hoe dit zich ontwikkelt is een tikje onvoorspelbaar, maar het ziet er goed uit. Laat het gewoon gebeuren. Ook in bestaande relaties gaat het lekker tussen jou en je geliefde, jullie nemen het ervan. Geen feest of vakantie wordt overgeslagen. Het leven wordt gevierd.
 

Lees ook
Dit is er te doen voor jou (en je partner) in december >

 

Werk & geld

Soms zit alles mee; je werk gaat soepel, je collega’s zijn enthousiast, klanten lopen met je weg en je baas is blij met je. Lekker doorgaan zo. Op dit moment ben je een van de absolute favorieten van de zodiac en daar moet je royaal gebruik van maken. Klein nadeel is dat je dingen soms overdrijft. Het is deze weken slim sommige gedachten niet hardop uit te spreken.
 

En dan nog dit

Groei in de liefde, je werk, je sociale contacten en ook nog financieel. En vraag je af waarom je wat dikker wordt: eet je te veel of ben je misschien zwanger?
 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Winterboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >