In april en oktober schudt je relatie op z’n grondvesten, Waterman

20.12.2023 05:55
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Waterman.

Waterman 20 januari – 18 februari

Als je een relatie hebt blijven jullie ook dit jaar samen. Dat betekent echter niet dat jullie er rustig doorheen fietsen. Zet alvast maar in je agenda dat in april en oktober de relatie even pittig op zijn grondvesten zal schudden. Niet alleen een behoorlijk meningsverschil komt hierbij aan de orde, ook jullie seksleven krijgt er flink van langs. Woorden als ‘saai’, ‘eentonig’ en ‘voorspelbaar’ vliegen royaal over de tafel, iemand is duidelijk toe aan verandering en meer variatie.

Toch is het met een goede communicatie en een flinke portie wederzijds begrip mogelijk om dit snel weer achter jullie te laten. Ben je single, dan date je lekker in het rond, maar voor een serieuze relatie is 2024 minder geschikt. Vriendschappen daarentegen gaan juist in april en oktober van een leien dakje; er staan leuke dingen op de agenda. Verder sluit je ook een nieuwe vriend­schap waar je erg blij mee bent.

Lees ook – ‘Een relatie is keihard werken. Júist in de tropenjaren’ >

Rust

Qua werk komen er meerdere kansen waar je zelf weinig moeite voor hoeft te doen en ook binnen het gezin hoef je weinig toeren uit te halen om ­alles vlot en fijn te laten verlopen. Je kinderen doen het prima op de opvang en/of school, iets wat je veel rust geeft. Zelfontwikkeling is de komende tijd vooral gericht op beauty en wellness. En ook daar ga je super op.

Belangrijk voor Watermannen

  • Jouw manier is niet per definitie de juiste.
  • Als je je goed voelt zie je er goed uit en andersom.
  • Durf te voelen wat je denkt en te zeggen wat je voelt.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.