Schorpioen, laat contacten niet verwateren deze zomer

01.07.2023 23:12
zomerhoroscoop schorpioen Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Schorpioen, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Voor de single Schorpioenen zit er een flirt in, maar daar blijft het ook bij.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Hoewel de basis van de relatie met je partner goed is, is deze in juli en augustus allesbehalve stabiel. Er is flink wat turbulentie te verwachten waar jullie allebei niet altijd even goed mee om kunnen gaan. Het zal de warmte wel zijn, want in september gaat het weer bergopwaarts tussen jullie. Ook de seks wordt beter. Je weet nog steeds wat je lief het lekkerst vindt en voegt hier nog een aardige verrassing aan toe. Je partner is minder creatief, maar krijgt nog steeds een dikke voldoende.

Ben je single, dan zit er deze zomer een leuke flirt in, maar helaas niet meer dan dat. Geniet van het moment en probeer het achteraf te zien als een mooie herinnering.

“Vraag desnoods hulp voor het vinden van de balans”

Op werkgebied ga je als een trein. Je breidt je netwerk uit en behaalt steeds meer succes. Wat je hierbij wel lastig vindt is het vinden van de balans tussen je carrière en het moederschap. Vraag desnoods hulp of advies om hier beter mee om te gaan.

Omdat het je moeite kost om qua werk én gezin alles in goede banen te leiden is er weinig ruimte om met je vriend(inn)en op stap te gaan. Laat de contacten niet verwateren maar zeg eerlijk hoe het zit, ze zullen het begrijpen.

Ook belangrijk:

  • Dat je goed geheimen kunt bewaren betekent niet dat je niet over je gevoelens mag praten.
  • Sommige mensen leren het nooit; geen antwoord is ook een antwoord.
  • Achter elke grap schuilt een kern van waarheid, wat zit je werkelijk dwars?

Benieuwd wat de sterren klaar hebben staan voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.