‘Daar stonden we dan, met ogen als schoteltjes, boven de kinderbedjes’

13.12.2023 05:14
seks met pilletje

Hoezo zou het voorbij zijn met de lol zodra je kinderen hebt? Moeders kunnen net zo goed een feestje bouwen – soms zelfs iets te goed.

Anne (38): Toen onze twee kinderen nog klein waren, gingen we naar een festival. We hadden geregeld dat opa en oma zouden oppassen, zodat we uitgebreid de tijd voor elkaar hadden. Als vanouds zouden we er een topfestival van maken, voor ons betekent dat met een pilletje erbij.

Het duurt altijd even voor dat gaat werken, en net toen we er lekker in zaten, belde opa in paniek op: ons zoontje Thijs (4) had hoge koorts en was enorm aan het overgeven. Opa en oma pasten niet vaak op en hadden geen idee wat ze moesten doen. Dus konden wij meteen terug naar huis. Met de taxi, want de auto was natuurlijk geen optie meer. En daar stonden we dan, met ogen als schoteltjes, boven de kinderbedjes.”

Lees ook – Oppas verdwenen op verjaardagsfeest: ‘Ze stond in het achterommetje te tongen’ >

Drugs op de parkeerplaats

Patricia (36): “Een maand geleden heb ik voor het eerst in mijn leven een kwart pilletje genomen. Ik ging met een groepje vriendinnen, allemaal moeders, naar een festival in de buurt. Het was al jaren onze gewoonte om grappige weddenschappen af te sluiten, al van voor de tijd dat we moeder waren.

“Ik spacete vervolgens vooral van de spanning, en niet zozeer van de drugs”

Dit keer sloten we de weddenschap wie een kwart pilletje durfde te nemen. Ik zei stoer: ‘Ik doe wel mee!’ En ja hoor, daar stonden we, op de parkeerplaats, helemaal zenuwachtig te zijn. Ik slikte het, maar spacete vervolgens vooral van de spanning, en niet zozeer van de drugs. Wel dacht ik op een gegeven moment: goh, wat voel ik me lekker. Ik heb die dag een paar biertjes gedronken, verder niets. De volgende ochtend had ik gelukkig nergens last van.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.