Muziekmobiel nodig voor in de box? Dít is het aanbod

14.11.2020 15:52
muziekmobiel box baby Beeld: Shutterstock

Na honderd keer neurie jij alle deuntjes automatisch mee, maar je baby beleeft in de box de grootste lol aan een muziekmobiel. En het is ook nog eens goed voor z’n ontwikkeling en motoriek. Dit zijn een paar leuke boxmobielen op een rij.

Beertjes

Terwijl drie beertjes in het rond vliegen, verschijnt er een sterrenshow op het plafond. En wel zo handig: als je baby wat ouder is, kun je de mobiel gemakkelijk bevestigen aan je wandelwagen.

Hier koop je ‘m.

 

Schaapjes

Ook zonder ze te tellen, valt je baby bij het zien van deze ronddraaiende wollige schaapjes als een roos in slaap.

Hier koop je de boxmobiel.

 

Vliegtuigen

Is dat nou KLM die voorbij vliegt, of toch Transavia? Je baby ziet de vliegtuigen van deze mobiel dwars door de wolken gaan. Enne, wel zo fijn voor jou: hij maakt geen geluid.

Je koopt ‘m hier.

 

Hondjes

Als je creatief bent (en genoeg tijd hebt), kun je zelf aan de slag: met dit haakpakket maak je een leuke boxmobiel met vier hondjes.

Bestel het pakket hier.

 

Lees ook:
Waarom het goed is om boekjes voor te lezen aan pasgeboren baby’s >

 

Antarctica

Hij ligt onder een heerlijk warm dekentje, maar met deze kleurrijke pinguins, dolfijnen en zeeleeuwen is het net alsof je baby op Antarctica zit.

Hier koop je de mobiel.

 

Dolfijn

Liever geen grote, luidruchtige boxmobiel? Kies dan voor een muziekdoosje. Je hebt modellen die je in de box kunt neerzetten, maar ook die je kunt ophangen – zoals deze dolfijn. Zodra je aan het touwtje trekt, begint er een muziekje te spelen.

Je koopt ‘m hier.

 

Bosdieren

De eerste drie maanden gebruik je deze muziekmobiel aan de box, daarna kan hij ook los als speelgoed gebruikt worden. En hij speelt maar liefst veertig minuten een reeks unieke liedjes – scheelt jou weer honderd keer opnieuw dat ding aanzetten.

Bestel ‘m hier.

 

Nijntje

Hoeven we weinig over te zeggen, want Nijntje doet het bij kleintjes altíjd goed. Aan deze mobiel hangen twee mini-Nijntjes, een balletje en een spiegel. Verkrijgbaar in drie kleuren.

Koop ‘m hier.

 

Waterdieren

Een prachtige houten mobiel met zachte, stoffen dieren: vissen, een walvis, krab en een octopus. En als je kleine goed kijkt, ziet hij in het spiegeltje steeds zichzelf voorbij komen. 

Hier bestel je de mobiel.

 

 

Nog meer leuke items voor je mini-me?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >