Leeuw, deze zomer is het tijd om actie te ondernemen

27.06.2023 11:47
zomerhoroscoop leeuw Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Leeuw, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Voor een Leeuw is er een hereniging met een ex ophanden, kort maar spannend.

Leeuw (21 juli – 21 augustus)

Qua werk kun jij nu alles bereiken wat je wilt. Heb je dus nog plannen of wensen, dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Vooral in juli doen zich geweldige kansen voor en zo niet, dan ben jij prima in staat om deze zelf te creëren. Hou je ogen en oren dus goed open, neem regelmatig een kijkje in de vacaturebank of verstuur zelf open sollicitaties.

Qua financiën sta je er in juli en augustus goed voor. Onverwachte meevallers of spontane giften zijn te verwachten. Zelfs een prijs(je) in de loterij of winst op andere gebieden is niet onwaarschijnlijk, al is het niet verstandig om te veel risico te nemen qua gokken of speculeren.

“Onverwachte meevallers zijn te verwachten”

Vriendschappen staan in verband met werk. Je sluit vriendschap met een collega of gaat samenwerken met een vriend(in). Ben je single, dan is er een hereniging met een ex ophanden. Weliswaar van korte duur, maar toch spannend.

Heb je een relatie, dan hangt er eind augustus onenigheid in de lucht en zullen jullie flink je best moeten doen om hier uit te komen. In september komen jullie erachter dat jullie toch niet zonder elkaar kunnen én willen. Gevolg: knetterende goedmaakseks waarbij je als een ware leeuwin als vanouds de wijk bij elkaar brult.

Ook belangrijk:

  • Vergeet niet te overleggen indien nodig.
  • Laat geen misbruik maken van je goedheid; wie is er nu weer zijn portemonnee vergeten?
  • Sommigen zijn jouw loyaliteit niet waard.

Benieuwd wat de sterren klaar hebben staan voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.