Mama had een knallende bruiloft: ‘Ik droeg vier verschillende jurken’

17.11.2023 12:58
José bruiloft portret Beeld: Unique Wedding

José Woldring-Walker (36) runt een pr-bureau voor grote artiesten. Ze is moeder van Finn (11), uit een eerdere relatie, en Gray (2) kreeg ze samen met Brian (39). Met hem trouwde ze dit voorjaar tijdens een tweedaags feest in Barcelona.

“Door mijn werk als The Media Nanny in de muziekindustrie heb ik veel evenementen meegemaakt, maar niets kon tippen aan onze bruiloft. Ook de gasten wisten niet wat ze zagen. Brian en ik wilden trouwen in het buitenland. Het werd een oude textielfabriek vlak bij Barcelona en we gaven onze eventplanners carte blanche, op een aantal wensen na. Zo moest het vooral géén traditionele bruiloft worden.

Tien keer opnieuw verliefd

Uiteindelijk werd het een soort festival, verspreid over twee dagen, waarbij we het leven vierden met al onze dierbaren. We trapten af met een gigantisch gekleurd rookgordijn en een food parade met twaalf gerechten. Bij de ceremonie knalde er gouden confetti door de lucht – het was overal.

“We trapten af met een gigantisch gekleurd rookgordijn en een food parade met twaalf gerechten”

Onze vaders konden er vanwege privéomstandigheden helaas niet bij zijn. Ik werd daarom weggegeven door Finn, wat voor ons beiden heel bijzonder was. Brian, die met Gray binnen was gekomen, wachtte me op. In zijn tailor-made pak zag hij er knapper uit dan Leonardi DiCaprio in The great Gatsby – ik ben die avond wel tien keer opnieuw verliefd op ’m geworden.

José bruiloft portret

Spectaculair event

Na de ceremonie barstte het feest los met dj’s en allerlei attracties, zoals een rodeostier en poffertjeskraam. Een soort ouderwetse kermis, maar dan chic. En dan moest het grote feest op dag twee nog beginnen hè?

Daarbij werd gestart met een casino en tijdens het diner traden er dragqueens en een illusionist op. Wat Finn betreft was dat het hoogtepunt. Hij kreeg een bril op zijn neus waarin hij de speelkaart zag die hij had gekozen en riep ongelovig: ‘Maar hoe dan?’

José bruiloft portret

Als slotstuk was op de zolder van het pand een club gemaakt. Daarvoor switchte ik van jurk – ik droeg er in totaal vier – want zie in een korset maar eens vrijuit te dansen. Het werd een korte jurk met lange achterkant en roze sneakers. Na afloop zaten we ’s nachts buiten na te genieten met vrienden, toen ik ineens dacht: wat kriebelt er zo? Ha, was mijn rok aan de binnenkant bezaaid met mieren. Ik moet ’m nog steeds naar de stomerij brengen. Want ook al zijn we inmiddels een paar maanden verder, we genieten nog steeds na van het meest spectaculaire event waar we ooit zijn geweest.”

José bruiloft portret

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.