Een knallend oud- en nieuw: ‘Ik heb haar wc helemaal ondergekotst’

30.12.2023 05:22
Oud en Nieuw Beeld: Getty Images

December één groot feest? Zeker, al slaan we sommige evenementen met liefde even over.

Marion (45), moeder van Fien (12) en Sarah (10): “Waarom weet ik niet, maar vorig jaar gingen mijn man en ik op 30 december aan de vissenkommen-gin-tonic. Niet handig, want de volgende dag moesten we naar een oud-en-nieuwfeestje.

De gastvrouw had heel erg haar best gedaan met een tafel vol chic eten, oesters, kaviaar, alles erop en eraan. Maar mijn man en ik zaten er vermoeid bij, totaal niet in de stemming. We zaten allebei aan de spa rood, continu te gapen en om 01.00 uur zijn we naar huis gevlucht om te tukken. Beetje lullig, en op deze manier doen we het niet meer.”

Lees ook – Ongelukje bij de jaarwisseling: ‘Het moest nu wel een topjaar worden’ >

Wat een vet feest

Barbara (37): “Hoe het kwam weet ik nog steeds niet, maar tijdens het oud-en-nieuwfeestje bij vriendin Anna ging het volledig mis. Misschien had ik via de kinderen, Bas (5) en Martijn (3), een buikgriepje opgelopen, of het lag aan de kaasfondue, of was ik gewoon te moe en had ik niet drie glaasjes wijn moeten drinken…

In ieder geval: ik heb haar wc helemaal ondergekotst. De kaasfondue droop van de muren. Vreselijk. Sindsdien blijf ik thuis en eet ik geen vette troep. Nou ja, een halve oliebol misschien.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat