Kate Hudson openhartig over co-ouderschap met drie verschillende vaders

31.01.2021 20:32
kate_hudson

Hoewel Kate Hudson regelmatig grappen maakt over haar bijzondere gezinssituatie, geeft ze in een interview met ‘Sunday Today’ toe dat het hebben van drie kinderen (17, 9 en 2) bij drie verschillende vaders allesbehalve makkelijk is. Vooral niet in deze coronatijd.

“Er zijn meerdere vaders en ik heb overal kinderen rondrennen”, lacht Kate. “En dat is best lastig. Wanneer je uit elkaar gaat, heb je nog steeds een relatie, maar het is gewoon een ander soort relatie. Er zijn goede dagen, er zijn slechte dagen, en er zullen goede en slechte weken zijn. Alles komt neer op communicatie. Soms gaat dat heel goed, en soms loopt de communicatie spaak.”

 

Gelukkige kinderen

Gelukkig kunnen Kates exen goed met elkaar overweg. “Het is grappig en we lachen erom. Ik had nooit gedacht dat mijn leven er zo zou uitzien, maar het is wat het is. Ik wil alleen maar gelukkige kinderen, dus zorgen we er allemaal voor dat zij de prioriteit zijn. Matt (ex-verloofde, red.) en ik gaan zelfs samen op vakantie. Ik vind: hoe beter we bevriend kunnen zijn, hoe beter alles is.”

 

Lees ook
Acteur Rick Paul van Mulligen: ‘Een co-ouderschap met z’n drieën is ideaal’ >

 

‘Haal me hier weg’

En hoe ervaart de actrice deze pandemie met zo’n groot gezin? “Als je zoveel kinderen hebt, zitten er echt momenten tussen dat je je verstopt in de badkamer en denkt: ‘Alsjeblieft, haal me hier weg!’. Maar ik hou mezelf voor dat er een hele hoop mensen zijn die hun geliefden zijn verloren. Het enige wat wij hoeven te doen is een tijdje binnenblijven.”

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de best gelezen artikelen in je mailbox >