‘Ik klikte per ongeluk op ‘like’ bij de ex van de leuke schoolpleinvader’

13.07.2022 11:14
klikte per ongeluk op like Beeld: Getty Images

Wanneer die felbegeerde, recentelijk gescheiden, schoolpleinvader je net iets te diep in de ogen kijkt ga je als single moeder natuurlijk op onderzoek uit. Tsja, die social media is er niet voor niks.

Li-Ann (35) is single moeder van Melvin (8) en Chelsey (5):

“Flirtte hij nou met me? Ik was even van slag toen de felbegeerde schoolpleinvader van wie iedereen wist dat ie recentelijk gescheiden was, me iets te diep in de ogen keek. Ik ben niet wars van een beetje spelen, maar deze man liet me echt niet onberoerd.

We kletsten wel vaker, terwijl we op het schoolplein op onze kinderen wachtten – overigens niet eens klasgenoten. Nooit over belangrijke zaken, gewoon over koetjes en kalfjes. En nu lag ik ’s nachts te woelen, niet in staat in slaap te komen.

Lees ook – Dat ging ff mis: ‘Eindelijk had ik de juf iets toepasselijks gegeven, dacht ik…’ >

Nieuwsgierig

Op mijn telefoon opende ik Facebook en na een beetje doorklikken belandde ik bij zijn ex-vrouw. Ik kende haar niet van het schoolplein, vreemd, en scrolde door haar tijdlijn. Ik moet slaperig op ‘like’ geklikt hebben.

En zij wist blijkbaar wel wie ik was. Want de volgende dag vroeg de schoolpleinvader: ‘Ken jij de moeder van mijn kinderen?’ Ik kon wel door de grond zakken. Stamelde dat dat juist niet het geval was en ik nieuwsgierig was – ja sorry, aard van het beestje. Hij moest lachen, maar ik durfde me daarna niet meer in zijn buurt te begeven.”

Dit artikel staat in Kek Mama 06-2022.

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kek Mama (@kekmamamagazine)