Horoscoop mei: Stier

24.04.2019 12:10
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.


Stier (21 april – 20 mei)

Het gaat maar door: je ondernemingsdrift, je behoefte om iets nieuws te doen en de sleur te doorbreken. Wat houdt je tegen, Stier? Het leven is te kort om mooie kansen aan je voorbij te laten gaan en dat voel je steeds sterker. Natuurlijk is het soms eng om knopen door te hakken, schepen te verbranden, de sprong te wagen of op eerdere beslissingen terug te komen, maar het wordt steeds duidelijker dat je aan iets nieuws toe bent.
 

Lees ook
8 dingen die ik nooit van mezelf had verwacht >

 

Kostbare cadeaus

Voor je financiën ziet deze maand er prima uit. Niet zo vreemd, want je verjaardag levert natuurlijk ook fijne (en kostbare) cadeaus op. De liefde gaat óók al zo goed. Jullie hebben het fijn samen en het is heerlijk dat je zo begeerd, bewonderd en bemind wordt.

Single en klaar voor een nieuwe liefde? Laat je dan vinden! Neem die uitnodigingen aan, ga naar buiten, maak een praatje, laat je verrassen.

Werkzoekende Stieren hebben deze maand goede kansen op het vinden van een baan. Schakel je netwerk in.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >