Horoscoop maart: Boogschutter

25.02.2019 11:54
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Op dit moment is het op je werk relatief rustig en ‘moet’ er minder dan gewoonlijk. Ook wel eens fijn, want er is nu meer tijd voor jezelf en je gezin.
 

Opladen

Even opladen is momenteel extra belangrijk, want je hebt een stressvolle periode achter de rug. Als je goed in je vel zit, kun je de wereld aan. Als dat niet het geval is, loop je continu achter de feiten aan. Begin bij de basis en laat een aantal zaken los, je bent niet overal verantwoordelijk voor. En niet alles gaat zoals je denkt dat het moet.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >

 

Gun jezelf meer

Kinderen zijn spiegels: hun gedrag of opmerkingen zijn soms een schot in de roos. De sfeer en situatie in je gezin weerspiegelen eigenlijk hoe jij je nu van binnen voelt. Het advies van de sterren: gun jezelf wat meer lol, wat meer luiheid, wat meer slaap, wat meer tijd voor jezelf en je vriendschappen. In de liefde lijkt niet veel te veranderen. Of dat een voordeel is, weet alleen jij.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >