Horoscoop februari: Weegschaal

25.01.2019 13:13
winterhoroscoop Weegschaal

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Langzaam maar zeker kom je weer in balans en je voelt dat je kracht toeneemt. De winter is nog niet voorbij, maar het einde komt in zicht. Gebruik deze periode om te herstellen, voor te bereiden, te rusten, te mediteren en zoveel mogelijk leuke dingen te doen met je gezin.
 

Lees ook
Isabel spaarde stiekem een nieuw interieur bij elkaar >
 

Verander je huis in een thuis

Een Weegschaal heeft vooral harmonie nodig. Je hoeft echt geen designmeubelen of een overdaad aan luxe spullen te hebben, maar je huis moet wel ‘kloppen’ en weerspiegelen wat belangrijk voor je is. Kortom: sorteer, ruim op, maak schoon, doe weg, verplaats en verander je huis in een thuis. Je krijgt er energie en inspiratie van.
 

Aandacht aan jezelf

Familie en je gezinsleven hebben voorrang, maar vergeet niet om elke dag ook aandacht aan jezelf te besteden. Af en toe nee zeggen kan geen kwaad. Opvallend: deze weken lijk je bezig met dingen en ervaringen van vroeger. Dat kan letterlijk of figuurlijk zijn. Ook je droomleven en intuïtie zijn extra sterk. Alles wat je doet, krijgt extra glans als je je hart volgt.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >