Horoscoop februari: Steenbok

25.01.2019 13:07
winterhoroscoop Steenbok

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Feit: je grote plannen kosten geld. Deze weken zijn perfect geschikt om te onderzoeken wat het je gaat kosten of om je financiën op een rijtje te zetten. Er zijn immers dingen veranderd en die hebben invloed op je geld. Voel je trouwens dat je aan het begin van een spannende periode staat? Er zijn positieve veranderingen op komst. Van waar jij je aandacht nu op richt, mag je groei verwachten.
 

Lees ook
‘Ik kies voor een onzeker kunstenaarsbestaan’ >

 

Ontmoeting

De liefde ziet er trouwens ook spannend uit. Single en klaar voor een nieuwe relatie? De komende periode kun je iemand ontmoeten met wie het goed klikt. Rustig aan doen is misschien helemaal geen slecht idee. Voor jezelf, maar ook voor je kinderen.
 

Vier het leven

Februari ziet er ook veelbelovend uit als het gaat om vriendschappen, leuke afspraakjes en gezelligheid. Wie weet ben jij een van de Steenbokken die op het allerlaatste moment spontaan een vakantie boekt. Je hebt groot gelijk, want het leven moet je vieren. Dat besef je maar al te goed.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >