Horoscoop februari: Ram

25.01.2019 13:15
winterhoroscoop Ram

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Ram (21 maart – 20 april)

Februari is perfect om aandacht te besteden aan praktische zaken. Gewoon doen wat er moet gebeuren. Nee, dat is inderdaad niet altijd leuk (het is zelfs een tikje saai), maar het gaat om je geld en het loont in alle opzichten om snel door de zure appel heen te bijten. Het is winter en een voorbereidend seizoen.
 

Lees ook
‘Mama wil even rust’: zo zorgen deze moeders voor me-time >

 

Rust

De natuur is stil en in rust, en dat is precies waar jij ook behoefte aan hebt. Nu de goede voornemens alweer zijn weggeëbd, de griep nog heerst en je minder energie hebt dan gewoonlijk, is het extra belangrijk om een versnellinkje lager te gaan, meer rust te nemen en (weer) meer structuur aan te brengen. Jijzelf en je gezin hebben daar echt baat bij.
 

Let op je (voor)gevoel

Het vuurtje van de liefde brandt warm: je bent tevreden. En tevreden mensen zijn blije mensen. Let vanaf de 19e extra op je (voor)gevoel en dromen. Hierin vind je nu antwoorden op veel vragen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >