Horoscoop april: Vissen

25.03.2019 09:37
winterhoroscoop Vissen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Jouw aandacht, tijd en geld gaan nu uit naar je huis en gezin. Variërend van een vakantie tot een verbouwing, een nieuwe keuken tot een tuinrenovatie. Je financiën staan onder druk, want alles is veel duurder dan je had gedacht. Maar voor je gezin heb je alles over, terwijl je partner misschien wat realistischer is en tegengas geeft. Niet leuk, maar in de rode cijfers belanden is ook geen pretje. Die financiële meevaller komt dan ook als een geschenk uit de hemel.
 

Lees ook
Bankrekening: ‘En toen vond ik het winnende lot tussen de knutsels’ >

 

Zand erover

Tussen jou en je liefste gaat het beter nu jullie bepaalde zaken uitspreken. Zand erover en loslaten! Nieuwe liefde? Het is misschien toch niet helemaal wat je ervan had verwacht. Of je er nu al naar luistert of over een tijdje: je intuïtie klopt. Dan is er nog iets tussen jou en een vriend(in) wat je graag wil oplossen. Soms is contact zoeken de beste manier om te laten zien dat je iemand mist.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >