Horoscoop april: Stier

25.03.2019 10:30
winterhoroscoop Stier

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Stier (21 april – 20 mei)

Onderdruk de neiging niet om iets totaal nieuws te proberen. Het is juist de bedoeling om uit je comfortzone te stappen. Je hebt opvallend veel energie en die moet eruit. Tegelijkertijd kun je ook enorm onrustig zijn.
 

Aandacht

Kijk naar je gevoelens en stop ze niet weg. Ze vragen om aandacht. Het duurt een tijd voor je onder de knie hebt om alle (snelle) veranderingen te accepteren. Het leuke is dat je de kans krijgt om aan iets nieuws te beginnen. Als je een beetje oplet, zie je misschien een patroon ontstaan. Hint: al die toevalligheden zijn helemaal niet zo toevallig als je denkt.
 

Lees ook
‘Ik liet mijn kind nieuwe dingen uitproberen en deed dat zelf ook’ >

 

Rust en stilte

Als je je gedachten, gevoelens en dromen opschrijft, helpt dat ook om zaken helder te krijgen. Nu er zoveel gebeurt, is het geen wonder dat je ook meer behoefte hebt aan rust en stilte. Met een druk gezinsleven valt het niet mee om op adem te komen en moeders komen vaak op de laatste plaats. Een dagje naar de sauna, een massage of je uitleven op de dansvloer doen je goed.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >