Horoscoop april: Boogschutter

25.03.2019 09:55
winterhoroscoop Boogschutter

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat vergissen niet erg is, dat je fouten mag maken of op eerdere besluiten mag terugkomen. Niks mis mee. Nu je meer inzicht hebt over een bepaalde situatie kun je ook van richting veranderen als dat nodig is.
 

Lees ook
Sorry, sorry en nogmaals sorry: deze moeders zijn ook maar een mens >

 

Verandering

Je houdt dingen alleen maar vol als je er (voldoende) plezier in hebt. Sleur is voor niemand leuk, maar voor jou is het echt funest. Geef toe aan de behoefte aan verandering, hak die knoop door en doe zoveel mogelijk dingen die je leuk vindt. Als jij blij bent, worden mensen in je omgeving dat ook. Je energie en creativiteit gaan weer stromen als je in beweging komt. En hoe! Schilder, klus, schrijf, teken, haak, naai of bak naar hartenlust. Zelfs als je niet op zoek bent naar een andere baan, kan er iets interessants voorbij komen. Het is verleidelijk, maar het komt misschien op het verkeerde moment. Eerst wil je een aantal andere zaken op orde krijgen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >