Éven rust: 11x films en series op Netflix die je moet zien

24.03.2020 12:06
films-en-series-voor-volwassen-op-netflix

Kinderen naar bed? Zo: en nu even wat tijd voor jezelf. In je pyjama, met een wijntje, popcorn en deze films en series op Netflix.

1. Bodyguard

Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te belemmeren en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

 

2. Riverdale

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. (4 seizoenen)
 

3. When They See Us

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over vijf tieners uit Harlem. Hun leven wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park.

 

4. One Day at a Time

In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder. (3 seizoenen)

 

Lees ook
Online tv of Netflix in het buitenland? Dit moet je weten >

 

5. Designated Survivor

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald. (3 seizoenen)

 

6. Homeland

Een politieke thrillerserie over CIA-analiste Carrie Mathison, die worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt.

 

7. Sherlock

In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mystery-verhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen. (4 seizoenen)
 

8. Pink

Een aangerande vrouw wordt beschuldigd van poging tot moord en wordt bijgestaan door een gepensioneerde advocaat die de verkachtingscultuur in India aan de kaak stelt.
 

9. Shooter

Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd. (3 seizoenen)
 

10. Making a Murderer

Deze reality-thriller, die over een periode van 13 jaar werd gefilmd, volgt het verhaal van twee mannen die mogelijk vals werden beschuldigd van een gruwelijk misdrijf.

 

11. You

Een charmante, maar gevaarlijke man doet er alles aan om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen. Met veel doden tot gevolg. (2 seizoenen)

 

 

Meer Netflix-films en series vind je hier.

 

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >