films-en-series-voor-volwassen-op-netflix

Aankleden, broodtrommels klaarmaken, boodschappen doen, koken, afwassen, naar voetbaltraining brengen, douchen en in bed leggen. Zo: en nu even wat tijd voor jezelf. In je pyjama, met een wijntje, popcorn en deze films en series op Netflix.

1. Riverdale

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Article continues after the ad

 

2. We Are Pregnant


Jarenlang deed dit koppel niets anders dan plezier maken. Maar dan komt er een kink in de kabel als het onderwerp 'kinderen' plotseling een hot item wordt.
 

3. Everybody Leaves


Een kunstenares en een toneelschrijver gaan scheiden en willen beiden de voogdij over hun dochtertje. Ze overdenken hun leven in het turbulente Cuba van de jaren '80.
 

4. One Day at a Time


In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder.

 

Lees ook
Online tv of Netflix in het buitenland? Dit moet je weten >

 

5. Designated Survivor

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.

 

6. Sherlock


In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle's geliefde mystery-verhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen.
 

7. Pink


Een aangerande vrouw wordt beschuldigd van poging tot moord en wordt bijgestaan door een gepensioneerde advocaat die de verkachtingscultuur in India aan de kaak stelt.
 

8. Shooter


Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd.
 

9. Frequency


Dankzij een tijdslus vindt een jonge rechercheur haar doodgewaande vader terug en krijgt ze de kans in te grijpen in zijn verleden. Maar is dat wel zo’n veilig plan?

 

10. Making a Murderer

Deze reality-thriller, die over een periode van 13 jaar werd gefilmd, volgt het verhaal van twee mannen die mogelijk vals werden beschuldigd van een gruwelijk misdrijf.

 

Meer Netflix-films en series vind je hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >