‘Elk jaar ga ik een week met vriendinnen op vakantie om te feesten en te flirten’

11.09.2022 06:33
op vakantie vriendinnen flirten feesten Beeld: Unsplash

Even een weekje geen vieze snoetjes boenen en kinderen die niet naar bed willen. Nina gaat elk jaar een week naar Oostenrijk met vriendinnen om te genieten van alles wat de après-ski te bieden heeft.

Nina (41): “Elk jaar ga ik een week met een groep vriendinnen naar Oostenrijk. We gaan met z’n achten. Soms zelfs met z’n tienen. We kennen elkaar uit het Amsterdamse studentenleven. Inmiddels zijn de meesten getrouwd, een paar alweer gescheiden, en allemaal hebben we kinderen.

Lees ook – Marleen zoende met een goede vriend in haar vakantievilla: ‘Ik werd overvallen door pure lust’ >

Inhalen

Die week halen we alles in wat tijdens ons ‘burgerlijke bestaan’ de rest van het jaar niet of te weinig gebeurt. Uitgaan, drinken en ja, flirten met andere mannen. Ik ga in Nederland nooit stappen. Weleens naar een verjaardagfeest, maar niet een avond de discotheek in of tot diep in de nacht naar de kroeg.

“Wat gebeurt in Oostenrijk, blijft in Oostenrijk”

De après-ski begint bij ons vroeg, niet al te lang na onze late lunch, en duurt lang. Als een van ons het iets te gezellig heeft met een man, wordt er thuis niet over gesproken. Met niemand. Wat gebeurt in Oostenrijk, blijft in Oostenrijk. Dat is al jaren de code. En die verbreken we niet.”

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.