Dit doet actrice Kristen Bell als haar dochter (3) niet kan slapen

06.04.2018 07:03
actrice-kristen-bell

Actrice Kristen Bell is altijd goudeerlijk over het ouderschap. Vaak zorgt dit voor lovende reacties, maar na een interview met Parents.com heeft ze toch de woede van andere moeders op de hals gehaald.

Ze vertelde over hoe ze haar driejarige dochter Delta naar bed brengt. 

 

Op slot draaien

“Negen maanden geleden lukte het mijn dochter niet meer om in slaap te komen”, zegt ze. “Elke nacht kwam ze haar kamer uit, deed ze het licht aan, maakte ze haar oudere zus (4) wakker, schoof met meubels en gooide speelgoed tegen de deur.” Maar hier had de actrice naar eigen zeggen een oplossing voor: ze verwisselde de deurknop aan de binnenkant van de kinderkamer en draait de deur tegenwoordig aan de buitenkant op slot. 

 

Lees ook
Waarom je nooit over een (andere) moeder mag oordelen >

 

‘Controversieel’

Kristen: “Het klinkt misschien controversieel, maar we sluiten haar op als ze binnen is en zeggen dan: ‘We houden van we. Morgenochtend zijn we er weer, maar nu is het tijd om te slapen’. Na tien minuten ligt ze rustig in haar bed. En net voordat wij gaan slapen, halen we de deur natuurlijk van het slot.”

 

‘Kindermishandeling’

Veel moeders vinden dit onbegrijpelijk: ze noemen de actie ‘vreselijk’, ’traumatiserend’ en zelfs ‘kindermishandeling’. Maar er zijn ook vrouwen die de actrice wel kunnen begrijpen.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >