5x leuke cadeaus in tijden van quarantaine

15.04.2020 23:11

Wil je familie of vrienden verrassen met een attentie nu jullie niet bij elkaar kunnen zijn? Wij zetten een paar leuke cadeaus voor je op een rij.

Maaltijdbox

Gezellig uiteten kan niet, maar met een maaltijdbox vol originele recepten haal je het restaurant gewoon naar jou toe. Kies bijvoorbeeld voor een cadeaubon van Hello Fresh, een box van De Buurman of Mathijs Maaltijdbox (Ga bij die laatste voor een proefbox, zo zit je niet aan een abonnement vast.) 

 

Stoepkrijttekening

Een gezellige stoepkrijttekening: wie wordt daar nu niet vrolijk van? Sla een doosje krijt in, loop de wijk door en verras de buren, vrienden of grootouders met een vrolijk kunstwerk voor de deur. Bestel hier krijt voor € 6,25.

 

Lees ook
Kind jarig in tijden van corona: zó kun je het toch vieren >

 

Bladcadeau

Een geweldig cadeau waarmee je kunt kiezen uit -tig verschillende tijdschriften: van Panorama tot Voetbal International, Libelle en natuurlijk Kek Mama. En wat helemaal fijn is: het abonnement stopt automatisch. Hoeven jullie dus niets voor te doen. Bestel het Bladcadeau hier.

 

Originele wenskaart

Je kunt natuurlijk een videoboodschap via WhatsApp sturen, maar nog leuker is het om er een op de post te doen. Hoe? Met de videowenskaart van Vidley. Het enige wat jij hoeft te doen is een filmpje opnemen, een kaart uitzoeken en de boel uploaden. De rest wordt allemaal voor je geregeld.

 

Bloemen

Mogen opa en oma de deur niet uit? Doe ze dan een mooie bos bloemen cadeau om hun huis op te fleuren. Als je de mogelijkheid hebt, koop ze dan bij je plaatselijke bloemist zodat je hem of haar in deze lastige tijd ook nog steunt.

 

Schrijf je in voor de Kek Mama-nieuwsbrief en ontvang wekelijks een selectie van de best gelezen artikelen in je mailbox >