Zien: Sven Kramer krijgt warm onthaal van dochter Kae na Olympische Spelen

22.02.2022 08:54

De Olympische Winterspelen zitten erop. En dat betekent dat schaatser Sven Kramer (35) dochter Kae (3) éindelijk weer in zijn armen kan sluiten. Die bijzondere hereniging werd natuurlijk vastgelegd (en wil je even zien).

‘Thuis’, schrijft de schaatser bij een kiekje van Kae op Instagram. 

 

Nummer één fan

Sven Kramer, die zijn schaatsen na deze Winterspelen officieel aan de wilgen hangt, ging zonder medailles naar huis. Maar dat maakt dochter Kae – en Nederland met haar – niet minder trots. Tijdens het wachten op Schiphol draagt ze een geknutselde medaille met daarop ‘Papa 1’, zo is te zien op een foto die Naomi van As en Sven allebei delen. Hoe de hereniging tussen vader en dochter eruitzag? Dat zie je in een filmpje op Instagram Stories.

 

Lees ook
Naomi van As over de kraamtijd: ‘Toen mijn moeder vertrok, bleef ik huilend achter’ >

 

Gek van elkaar

Nu de schaatscarrière van Sven erop zit, is hij ongetwijfeld wat vaker thuis. De afgelopen jaren nam vooral Naomi, die haar hockeycarrière in 2016 beëindigde, de zorgende rol op zich. “Op drukke momenten mist hij haar nu erger dan toen ze nog een baby was. Die twee zijn helemaal gek van elkaar”, vertelde Naomi vorig jaar in Kek Mama. “Daar heb ik me weleens zorgen over gemaakt. Hoe gaat dat als ze elkaar zo weinig zien? Dat bleek nergens voor nodig. Geen idee hoe het kan, maar bij de grote mijlpalen was hij er elke keer: kruipen, lopen, praten, die dingen.”

 

Foto: Instagram

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >