Wil je zien: Rianne Meijer deelt te zoete gezinsfoto’s

26.02.2024 12:24
Beeld: Instagram

Een kleine vier maanden geleden werd Rianne Meijer trotse moeder van baby George.

Nu deelt de influencer knappe foto’s van het hele gezin. ‘Wangkusjes waren uitgesloten, maar verder was het een heerlijke dag’ schrijft de trotse mama bij de prachtige kiekjes. De kleine George is dan ook om op te eten, zo trakteert ze haar volgers regelmatig op beelden die niet anders dan een lach op je gezicht toveren.

Grote wens

Met de geboorte van George kwam de grote wens van Rianne en haar man Roy uit. Twee keer kreeg ze een miskraam waar ze heel open op Instagram over sprak. Later vertelde ze in &C : “Ik voelde me schuldig tegenover Roy. Hij was zó blij en nu was het wéér mis. Had ik iets fout gedaan? Kan ik het hem ooit wel geven? Roy heeft wel duizend keer gezegd dat het niet mijn schuld is, maar zo voelde het wel. Ik vond dat heel moeilijk.” Gelukkig was er in mei dan toch de aankondiging waar het stel, en de miljoenen volgers met hen, zo op hoopten.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.