Monique Westenberg blikt terug: ‘Hij weet daar gewoon niets meer van’

11.04.2024 10:06
Beeld: Instagram

Monique Westenberg had een realisatiemoment over het moederschap in de auto met kleine Dré. Ze deelt erover op Instagram.

Ze schrijft: ‘Alle clichés zijn zo waar, het gaat allemaal zo snel. De ene dag leer je ze nog fietsen en de andere dag zijn ze ineens kleine grote mensjes. Vandaag zat ik met Dré samen in de auto en bespraken we momenten en situaties tot aan zijn vijfde jaar. Hij weet daar gewoon niks meer van.’

Lees ook – Monique Westenberg bevestigt hereniging gezin >

Gemengde gevoelens

Daar heeft Westenberg gemengde gevoelens bij. ‘Bij sommige dingen is dat fijn, bij andere weer jammer. En ieder jaar heeft weer iets anders leuks, maar toch zou ik af en toe nog wel eens terugwillen.’ Toch denkt ze ook aan later. ‘Tegelijkertijd ben ik soms nieuwsgierig hoe hij ‘later’ worden zal en wat zijn toekomst brengt. Voor nu geniet ik vooral dubbel en dwars van deze fase en hoop ik dat hij de momenten die we nu beleven later nog wel herinnert.’

“Ik geniet dubbel en dwars van deze fase”

Moeders reageren massaal onder de post van Monique. Het regent reacties als ‘De tijd vliegt, geniet!’ en ‘Zo herkenbaar’.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.