Monique Westenberg over kinderwens: ‘Inmiddels vrede mee dat het bij één zoon blijft’

01.11.2022 16:12
Bron: Instagram

Monique Westenberg stak haar wens voor een tweede kindje nooit onder stoelen of banken. Maar na de breuk met André Hazes nam ook de kans op een broertje of zusje voor zoon André af. In een openhartig interview vertelt ze wat dat met haar deed.

Jarenlang had de 44-jarige Monique de wens voor een tweede kindje. “Het heeft grote impact op me gehad om die ineens naast me neer te moeten leggen, omdat we middenin het proces zaten toen André wegging”, vertelt ze in een interview met Beau Monde. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar.

Ontzettend dankbaar

André Jr. en Monique kregen samen zoon André (6). “Inmiddels heb ik er vrede mee dat het bij één zoon blijft, daar ben ik al ontzettend dankbaar voor”, gaat Monique verder. “Die kleine en ik hebben het zo leuk samen. Het is zo’n heerlijk, vrolijk, grappig en leergierig kind. Ik merk nu ook echt dat hij groter wordt en ik gesprekken met hem kan voeren, dat is heel gezellig.” Met twee honden in huis, die Monique ook als haar kinderen ziet, is het in elk geval nooit rustig thuis. “En wie weet, kom ik wel een leuke man tegen die zelf vader is”, aldus Monique.

Lees ook: Monique Westenberg: ‘Ik voelde een vreemd soort verdriet, omdat ik geen baby meer zou krijgen’

Bron: Beau Monde

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.