Wát een fantastische kinderkamers: even binnengluren bij Marly van der Velden

21.12.2023 13:53
Wát een fantastische kinderkamers: even binnengluren bij Marly van der Velden

Het huis van actrice Marly van der Velden en haar partner Mike staat te koop. Dat geeft ons de mogelijkheid om eens even bij het gezin binnen te gluren. Eén ding valt ons in het bijzonder op: wat een fantastische kinderkamers.

Marly, Mike en hun kinderen Sammy-Rose, Jackie-Rey en Jimi-Jones wonen in het centrum van Baarn. Het gezin heeft besloten om te verhuizen en nu staat hun prachtige stulpje voor € 699.000 op Funda.

Marly van der Velden zet huis te koop

Wat krijgt de koper voor dat geld? Een uniek huis uit 1900 met 122 m² woonoppervlak en besloten tuin op het zuiden. Het huis heeft vier slaapkamers en een flinke badkamer met ligbad en regendouche. Wij zijn vooral onder de indruk van de smaak van dit gezin. Want dat ze smaak hebben, dat is na het zien van deze foto’s wel duidelijk. We zien een waanzinnige zwarte keuken, een superfraai ingerichte dubbele woonkamer en een fantastisch tuinhuis met buitendouche.

De kinderkamers

Maar we willen het vooral even hebben over de kinderkamers. De twee dochtertjes en het zoontje van Marly zaten er namelijk niet bepaald slecht bij. Zo zien we een superleuke prinsessenkamer met veel roze, bloemen en natuurlijk voldoende prinsessenjurken. We zien een stoere babykamer, die met alle blauwtinten duidelijk van zoontje Jimi-Jones is. En we zien een tweede meidenkamer met hoogslaper en een coole sterrenhemel met wolken aan het plafond.

Benieuwd geworden naar dit alles? Bekijk de foto’s zelf maar even.

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief