Margot Robbie in verwachting van eerste kindje

08.07.2024 11:18
Beeld: Getty Images

Margot Robbie is in verwachting van haar eerste kindje met echtgenoot Tom Ackerley. Dit bevestigen bronnen aan People, die foto’s publiceerde van Margot mét babybump.

Op de foto’s zien we hoe de Barbie-ster op een boot wordt geholpen door haar echtgenoot. Ze draagt een blazer met daaronder een witte crop top waardoor haar beginnende buikje goed zichtbaar is. Het stel heeft zelf de zwangerschap nog niet bevestigd.

Lees ook – ‘Inmiddels behoor ik tot de tien grootste Barbie-verzamelaars van Nederland’>

Altijd al verliefd

Het stel leerde elkaar in 2013 kennen om in 2016 in het huwelijksbootje te stappen. “We waren zo lang vrienden,” zei Robbie in een interview met Vogue. “Ik was altijd verliefd op hem, maar ik dacht, ‘Oh, hij zal nooit van mij houden. Maak het niet raar, Margot. Wees niet stom en vertel hem niet dat je hem leuk vindt.’ En toen gebeurde het, en ik dacht, ‘Natuurlijk zijn we samen. Dit is zo logisch, op een manier waarop niets ooit logisch is geweest.’”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.