Kim Feenstra maakt verre reis met peuter Brooklynn: ‘Het is ook op vakantie hard werken’

11.01.2023 13:05
kim_feenstra

Vakantie is het moment om even helemaal tot rust te komen, maar met kinderen ervaar je dat soms toch net even anders. Ook Kim Feenstra laat op Instagram weten dat haar gezinsvakantie naar Thailand zwaarder valt dan verwacht. 

‘Reizen met een peuter is een hele onderneming. Een HELE onderneming. Je hebt tien paar ogen extra nodig en het is vrij intens. Ook voor hem.’ schrijft Kim bij het vakantiekiekje op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Waar Kim het liefst zoveel mogelijk van Thailand ontdekt, zorgt dat bij de kleine Brooklyn juist voor de nodige vermoeidheid. ‘Daar voelde ik me best klote over. Ik heb er wel een rimpel bijgekregen. Gelukkig kreeg hij snel zijn Superman-energie terug en nu steelt hij elke dag de show met zijn dansjes en sociale eigenschappen.’

Gelukkig geniet het gezin toch van de vakantie in Taailan, zoals Brooklynn Thailand noemt. ‘Vermoeid kijken we elkaar soms aan. Maar die kleine levensgenieter maakt alles weer goed. Oké, en die strawberry mojito doet ook zijn werk.’ Sluit ze het Instagram bericht af.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.