Igone de Jongh ziet dochter van ex Thijs als eigen kind: ‘Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig’

09.06.2023 11:22
Bron: Instagram

Igone de Jongh ziet haar voormalige bonuskind Sammie nog steeds als haar ‘eigen dochter’. In een interview met VROUW vertelt ze: “Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig”.

De 43-jarige balletdanseres laat weten veel te leren van Sammie (13) – de dochter van haar ex Thijs Römer en zijn ex Katja Schuurman – en van haar eigen zoon Hugo (13). Zowel Sammie als Hugo zit in de puberteit. Igone zegt daarover: “Het is heel interessant om te zien wat er allemaal gebeurt in die levensfase. Ze vormen hun eigen mening en doen de dingen op hun manier. Ze zijn heel zelfstandig. Al hebben ze natuurlijk ook hun typische puberkwalen.”

Lees ook: Katja Schuurman over haar niet-traditionele gezin: ‘Het is zo fijn om verjaardagen te vieren waar iedereen bij is’

Sammies verjaardag

Nadat bekend wordt dat het Openbaar Ministerie Thijs vervolgt voor online zedendelicten verbreekt Igone haar relatie met de Nederlandse acteur. Toch vierden ze dit jaar de verjaardag van Sammie met de ‘hele familie’. “Wat me altijd enorm ontroert, is het ritueel rond haar verjaardag,” vertelde Igone ooit eerder aan Linda. “Zij wil dan ’s ochtends vroeg meteen ijs eten, en dan het liefst met de hele familie erbij: Katja, Thijs, ik, mijn zoon Hugo, mijn ex, onze ouders… Heel erg Modern Family, zeg maar. Op die dagen ben ik nóg trotser op hoe liefdevol we dit allemaal doen.”

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

Bron: NU.nl