Déze bekende moeders zie je in het nieuwe seizoen Vier Handen Op Eén Buik

17.08.2022 10:47
vier handen op een buik Foto: BNNVARA / SkyhighTV

Over een kleine twee weken is het zover: het populaire programma Vier Handen Op Eén Buik is terug op tv. In het nieuwe seizoen worden de jonge moeders bijgestaan door déze bekende Nederlanders.

En ook een bekende vader doet zijn intrede.

Vier Handen Op Eén Buik

In dit seizoen van Vier Handen Op Eén Buik worden aanstaande moeders bijgestaan door Kek Mama-vlogger Kim Kötter, Heleen van Royen, zangeres Tabitha en schrijver en presentator Özcan Akyol met zijn vrouw, journaliste Anna van den Breemer. Zij nemen de jonge moeders en vaders onder hun vleugels en begeleiden hen op weg naar het ouderschap én daarna. Want ook na de opnames houden ze contact. “Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma”, vertelt Heleen.

Vier kinderen

In de eerste aflevering ontmoeten we Meli (20), die hulp en steun krijgt van Kim Kötter. Op haar vijftiende beviel Meli onverwachts van een dochter, vier jaar later van een zoon. En nu is ze weer zwanger. Meli twijfelt om het kindje te houden, want haar relatie is voorbij, ze woont in een klein huis, zit nog op school en heeft schulden. Maar als blijkt dat ze een tweeling verwacht, verdwijnen de twijfels en durft ze het avontuur tóch aan. Je begrijpt: Kim Kötter komt als geroepen.

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 30 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. 

Meer Kim Kötter? Op Kek Mama TV geeft ze wekelijks een exclusief inkijkje in haar wereld.

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.