Deze 5 bekende Nederlanders hebben een open of polyamoreuze relatie

15.01.2024 12:57
bekende nederlanders polyamoreuze relatie open relatie Bron: Pexels

Het is 2024 en dat betekent dat lang niet iedereen meer zit te wachten op huisje, boompje, beestje. Of op een lang en gelukkig leven met één en dezelfde partner. Steeds meer mensen durven ervoor uit te komen dat zij hun liefdesgeluk anders zien. Zo ook deze bekende Nederlanders die een open of polyamoreuze relatie hebben.

Niet voor iedereen is een “standaardrelatie” weggelegd. Jarenlang rustte hier een taboe op, maar de laatste jaren durven steeds meer mensen hier openlijk voor uit te komen. Waaronder ook bekende Nederlanders.

Bekende Nederlanders met een open of polyamoreuze relatie

Wist jij dat deze BN’ers een andere relatievorm hebben dan de meeste mensen?

Steven Brunswijk

De juice-kanalen stroomden over toen Steven Brunswijk vlak na zijn huwelijk, tongzoenend werd gespot met een andere vrouw. Maar wat bleek, zijn eigen vrouw stond ernaast zelf ook te zoenen met een ander. De twee hebben dus een open relatie vertelt Brunswijk later. “Moeilijk voor te stellen voor vele van jullie, maar dat is niet erg. Je bent pas vrij als je niet in een hokje past”, zei Brunswijk daarover. Zijn vrouw Ayla vertelde later ook nog in een interview: “Ik geniet als ik hem met een andere vrouw zie.” Steven en Ayla hebben dus duidelijk een relatievorm gevonden die voor hun werkt, daar kunnen wij alleen maar voor applaudiseren.

Angela Groothuizen

Angela en Rob zijn al decennialang samen. De twee hadden een tijdelijke pauze waarin Angela het ook gezellig had met andere mannen en hebben nu een open relatie. Ze vertelt daarover openharig in Volkskrant Magazine. Het lijkt Angela totaal niet dwars te zitten dat haar Rob het ook met andere vrouwen gezellig heeft. “Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zie ik gewoon hoe gelukkig hij is”, vertelt de presentatrice. “En dat gun ik hem. Ik gun het haar zelfs.” Dat doen niet veel vrouwen Angela na.

Michelle Bollen

Influencer Michelle Bollen maakt geen geheim van haar polyamoureuze relatie. Michelle en Koen hadden al langere tijd een relatie toen Jacqueline in beeld kwam. Michelle en Jacqueline werden verliefd. Koen accepteerde dat en naarmate Jacqueline vaker over de vloer kwam, ontstonden er ook gevoelens tussen Koen en Jacqueline. Inmiddels hebben de drie een polyamoureuze relatie waar ze veel van delen op hun Instagram.  “Voor ons is het normaal, zoals je een relatie hebt tussen twee mensen maar dan met drie mensen. Voor anderen is het iets groots en geks, maar voor ons voelt dat niet zo”, vertelt Michelle in één van haar vlogs.

Carice van Houten

Carice en de Australische acteur Guy Pearce hadden niet altijd een open relatie. De twee begonnen met een latrelatie, maar naar verloop van tijd veranderde dit in een open relatie. Ze delen er niet veel over, maar lijken allebei tevreden te zijn met de situatie.

Carolien Borgers

Carolien is voor zover wij weten momenteel single, maar had eerder zowel een monogame als een open relatie. Allebei de relaties duurden ongeveer zeven jaar. Welke relatievorm voor haar nu het beste werkt weet Carolien niet, ze maakte hier zelfs een podcast over met de titel: Over Spel.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.