‘Die Griekse barman bleek de perfecte reboundlover’

20.07.2022 06:01
Griekse barman vakantie reboundlover Beeld: Unsplash

Pas gescheiden op vakantie en niets anders van plan dan stapels boeken lezen. Tot die leuke barman er veel werk van maakt.

Roos (39), lat-relatie, moeder van Emma (11):

“Precies een jaar nadat mijn vriendin Monique haar scheiding had verwerkt in de armen van een Griekse adonis, stapte ik met mijn dochter op het vliegtuig voor een vakantie in hetzelfde resort op Kreta als waar zij was geweest. Ik was ook pas gescheiden, maar anders dan mijn vriendin destijds, was ik niet van plan iets anders te gaan doen dan stapels boeken lezen.

Zon, zee en ouzo

Dat liep even anders. Op dag twee maakte barman Tasos veel werk van mij en dat hield hij de hele vakantie vol. Ik voelde me gevleid. Zon, zee en ouzo deden de rest. Op dag vijf rollebolden we in mijn appartement. Emma vermaakte zich intussen toch prima met haar nieuwe vriendinnen in het zwembad.

Lees ook – Stiekeme flirts: ‘Een onschuldige kus mondde uit in stomende vrijpartijen’ >

Reboundlover

Die vakantie had ik een paar keer geweldige seks met Tasos en daarna ging ik stralend en zelfverzekerd weer naar huis. Om er daar achter te komen dat Monique in de armen van exact dezelfde barman had gelegen. We moesten er allebei vreselijk om lachen. Wat heerlijk puberaal.

Gelukkig waren we geen van beiden verliefd op deze Griek. Monique was allang weer gelukkig met een nieuwe man. Ook voor mij bleek Tasos een ideale reboundlover, want inmiddels heb ik een leuke vriend.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.