7 Moederdagcadeaus die jij op je verlanglijst zet

04.05.2024 13:00

Moederdag staat voor de deur, en jij hebt je verlanglijstje natuurlijk allang klaarliggen. Deze Moederdagcadeaus passen er vast nog bij.

Bloomon x Romy Boomsma vaas

Voor Moederdag heeft Bloomon, de online bloemist, een speciale limited edition keramieken vaas uitgebracht in samenwerking met Romy Boomsma, waar wij helemaal weg van zijn. Wat het nog specialer maakt, is dat elk exemplaar met de hand is gemaakt.

Bron: Bloomon

LEGO® Botanische bloemen

Bloemen van LEGO? Ja, je leest het goed. Creatief, duurzaam én leuk om samen in elkaar te knutselen. Inspiratie doe je op in The Botanical: de exclusieve winkel in hartje Utrecht, geopend tot en met 18 mei fungeert als een plek om inspiratie op te doen over de vele mogelijkheden met de LEGO Botanische collectie. Voor wie een set wil aanschaffen of op zoek is naar een moederdagboeket dat nooit verwelkt, zijn er QR-codes beschikbaar die leiden naar partner Bol.com.

Bron: LEGO

Marie-Stella-Maris giftset

Lekkere geurtjes in huis? Yes please. Deze limited edition giftset bevat een luxe handzeep (250 ml) en geurstokjes (100 ml), allebei in de heerlijke geur No.12 Objects d’Amsterdam. Met geurtonen van groene thee, citrus en salie ruikt je huis net zo fris als de lente.

Bron: Marie Stella Maris

Susan Bijl tas

Hoe spoor je een Rotterdamse vrouw op, waar je ook bent? Meestal aan haar Susan Bijl-tas. Deze kleurrijke boodschappentas is uitgegroeid tot veel meer dan een langdurige trend. Het is dé tas waarin je alles kwijt kunt: van luiers tot tablets en je favoriete lippenbalsem. Beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, maar onderstaand exemplaar is toch echt (Kek) Mam-ish.

Bron: Susan Bijl

Parfumado

Een geurtje als Moederdaggeschenk? Misschien cliché, maar parfum heb je nooit te veel. Voor elke gelegenheid of stemming is er een passend geurtje. Bij Parfumado ontdek je maandelijks meer dan 550 merkparfums. Het voelt alsof je elke maand een nieuw cadeautje voor jezelf uitpakt.

Bron: Parfumado

Boek: ‘Wie ben ik zonder jou?’

Susan Muskee schrijft samen met haar vriendin en schrijfster Lisette Jonkman (ontdek zeker ook háár boeken) maandelijks een column voor Kek Mama, maar klimt vaker in de pen. Een van haar boeken gaat over Joy (27) die haar leven helemaal heeft uitgestippeld: huisje, boompje, Pinterest-bord voor haar droombruiloft. Tot haar vriend verliefd wordt op een ander. Een heerlijk boek om in weg te dromen.

Fujifilm Instax 

Weg met de digitale overload. Met deze coole HEMA-camera druk je je favoriete momenten direct af. Perfect voor in een fotoalbum, op de koelkast of zelfs in je portemonnee. En dat vrolijke kleurtje? Helemaal kek!

Bron: HEMA

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.