10 indoor uitjes voor kinderen in Rotterdam

15.04.2024 11:15

Regenachtige dagen hoeven geen spelbreker te zijn voor familie-uitjes. Rotterdam barst van de leuke activiteiten die perfect zijn voor kinderen, zelfs als het weer niet meezit.

Hier zijn de beste plekken om te verkennen en plezier te beleven met de kinderen:

1. Miniworld Rotterdam

Duik in de betoverende wereld van Miniworld Rotterdam, een overdekte miniatuurstad waar kids Rotterdam in het klein ontdekken. Met verrassend gedetailleerde landschappen en de grootste haven van Europa is dit een unieke ervaring voor jong en oud.

2. Maritiem Museum

Stap aan boord van het Maritiem Museum Rotterdam en leer alles over de Rotterdamse haven door middel van tentoonstellingen, activiteiten en historische schepen. Een leerzame en leuke ervaring voor het hele gezin.

Nog meer tips: De leukste musea voor kinderen in Rotterdam

3. Remastered Experience

Beleef een interactief avontuur in de Remastered Experience, waar je wordt meegenomen op een audiovisuele reis door de kunstwereld. Een unieke ervaring waarbij je één wordt met de kunst.

4. Spider City

Klim, zweef en vlieg door Spider City, een indoor klimavontuur waar kids lid kunnen worden van de ‘Bende van de Groene Vingers’ en de stad weer groen kunnen maken.

5. Racesquare Rotterdam

Voor de Formule 1-fans is er de Racesquare Rotterdam, de grootste virtuele race-ervaring van Nederland. Race op elk racecircuit ter wereld en voel de adrenaline door je aderen stromen.

6. Cinerama

Geniet van een nostalgische bioscoopervaring bij Cinerama, waar je kunt ontspannen en genieten van de nieuwste films in een gezellige en authentieke setting.

7. Pannenkoekenboot

Geniet van heerlijke pannenkoeken en verken Rotterdam vanaf het water met de Pannenkoekenboot. Een leuke activiteit voor kids én volwassenen, waarbij je kunt genieten van een boottocht over de Maas.

Pannenkoekenpret: Hier eet je de lekkerste pannenkoeken in Rotterdam

8. Plaswijckpark

Laat de kids zich uitleven in het ruime overdekte gedeelte van Plaswijckpark, waar ze kunnen trampolinespringen, klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen.

9. Ontdekhoek

Ontdek meer dan 30 proefjes in de Ontdekhoek, een grote werkplaats waar kinderen zelf aan de slag kunnen en zich geen seconde zullen vervelen.

10. Adventure City Rotterdam

Ga op avontuur in het grootste klimpark van Nederland, waar kids kunnen klimmen, zip-linen en zelfs een vrije val kunnen maken.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.