In samenwerking met Kek Mama

Dit wil je: goodiebox vol luxe selfcare producten (met vette korting)

25.03.2022 14:49

Me-time: de basis van iedere uitgeruste moeder. Verwen jezelf (of je zus, je moeder of een vriendin) daarom met de lekkerste beauty- en lifestylecadeaus van de mooiste merken. De Kek Mama limited edition box met het thema mombracing bevat fijne producten waarmee je jezelf in de watten kunt leggen.

Voor een prikkie

In samenwerking met Get Your Gift heeft Kek Mama een toffe goodiebox samengesteld. De box heeft een waarde van € 305,14, maar kost jou slechts € 49,95. In de week van 28 maart kun je deze fijne box al bij je thuis verwachten. Benieuwd wat er in de box zit? Lees dan snel verder.

 

Babor Ampoule Concentrates The Hydra Plus Gold Collection € 22,90

The Hydra Plus Gold Collection van Babor is een werkstofconcentraat voor een vochtarme, droge huid. Een complex met hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer hydrateert op intensieve wijze. Resultaat: een frisse en goed gehydrateerde huid.

 

Bio-Oil Huidverzorgingsolie € 13,99

Bio Oil® Huidverzorgingsolie 100% Natuurlijk is een volledig natuurlijk product waarvan klinisch is bewezen dat het helpt de zichtbaarheid van littekens en huidstriemen te verminderen. De unieke formule is ook zeer effectief bij pigmentvlekken, huidveroudering en een vochtarme huid.

 

Bondi Sands After Sun Aloë Vera Cooling Gel € 13,99

Kom je net uit de zon, dan wordt je huid lekker zacht met deze gel. Hij is lekker koel bij het aanbrengen en geeft 72-uur hydratatie.
Deze niet-vette, niet-plakkerige gel is ook geschikt voor de gevoelige huid. Bondi Sands After Sun Aloë Vera Cooling Gel bevat zelfs 95% verkoelende aloë vera en vitamine E.

 

Collistar Revitalizing Elasticizing Oil-Cream 400ML € 28

Deze oil-cream van Collistar legt je helemaal in de watten. Het extract van citroenen bij het Gardameer verheldert en revitaliseert de huid. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de droge en zeer droge huid.

 

Kletspot; Potje vuur het (voor)spel € 11,95

Zin in een zwoel avondje met z’n twee? Trek iets spannends aan, zet de massageolie klaar en pak de kletspot. Dit wordt leuk.
De inhoud is namelijk: spannende vragen en Intieme opdrachten.

 

Oolaboo Super Foodies Body Wash Bar € 15,50.

Je huid wassen, scrubben én verzorgen, dat is wat de Oolaboo Super Foodies Body Wash Bar doet. Misschien wel lekkerste geur uit de collectie, namelijk Bergamotte Vetyver. De scrubdeeltjes van algen en zeewier komen rechtstreeks uit de zee. Een gezonde en stralende huid in een handomdraai.En fijn idee: 0% siliconen/ 0% plastic /100% handgemaakt / 100% veganistisch/ 100% natuurlijke ingrediënten.

 

TapParfum tas verstuiver Belle Mademoiselle € 15

Belle Mademoiselle is stoer en ondernemend, gemixt met elegant en charmant. Een top combinatie. Met deze handige, hervulbare verstuiver van TapParfum ruik je altijd lekker.

 

QMS Epigen Pollution Detox cleansing gel € 48

Aan de schoonmaak: de zachte, afspoelbare reinigingsgel van QMS  zuivert en exfolieert heel zachtjes je huid, zonder een gevoel van spanning achter te laten. Geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden, behalve voor de overgevoelige huid.

 

Boek: Vrolijkheid – Ingrid Fetell Lee €20,99

In Vrolijkheid onderzoekt ontwerper Ingrid Fetell Lee hoe het komt dat omgevingen en objecten waarmee we dagelijks in aanraking komen, soms verrassende en krachtige effecten hebben op onze stemming. Op basis van inzichten uit de neurowetenschap en psychologie kijkt ze hoe we de kracht van onze omgeving kunnen gebruiken om gelukkiger, gezonder en vrolijker in het leven te staan. Dit boek ontvang je gratis bij de box.

 

Iittala Oiva Toikka Mok € 19,90

Iittala viert een feestje met de introductie van nieuwe mokken in de Oiva Toikka Collectie. Geïnspireerd door designer Toikka kun je met elke aparte mok je eigen stijl laten zien bij een kop koffie of thee.*kleur kan afwijken van de afbeelding

 

MILU 2-piece Soothing Hydrogel Mask € 9,50

Dit ontspannende masker van Milu is gedrenkt in een serum dat herstellende en verzachtende voordelen van baobabblad, kamille, aloë vera en salie combineert. Tip: voor een extra verkoelend effect even in de koelkast leggen voor gebruik. Ontstress in twintig minuten en geniet daarna van een gekalmeerde, zachte en frisse huid met een echte glow.

 

CO88 Collection armband €29,-

Deze prachtige CO88 Collection  armband is gemaakt van edelstaal en heeft verschillende bedeltjes met inspirerende teksten. De armband is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. Heel goed te combineren met andere armbanden van de CO88 Collection voor een mooie, stijlvollelook.
*kleur kan afwijken van de afbeelding

 

OPI Nagellak € 15,95

Nooit meer zonder perfect gelakte nagels de deur uit. OPI  staat bekend om de fashionable kleuren en iconische namen. De nagellak bevat veel kleurpigmenten en blijft lang zitten met een geweldige glans. Daarnaast zorgt het ProWide™ penseel ervoor dat je makkelijk egaal en streepvrij kunt lakken. *kleur kan afwijken van de afbeelding

 

Kneipp Douchefoam Good Night € 8,49

Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp® douche foam Good Night voor  een goede nachtrust. De zachte, warme houtachtige geur, met essentiële olie van alpenden en amyris extract, zorgt voor ontspanning.

 

Garnier Vitamine Serum Cream € 19,99

Garnier SkinActive Serum Cream Vitamine C is een 2in1 serum cream: voor een mooie gloed. Met de hydraterende voordelen van een crème met de werking van een serum. Bovendien bevat het product SPF25. De crème laat je huid stralen en vermindert pigmentvlekken.

 

Weleda Hydraterende Gezichtsspray € 11,99

Oppeper nodig? Deze verfrissende gezichtsspray van Weleda hydrateert en verkwikt de vermoeide en doffe huid meteen. Met pure etherische oliën van groene mandarijn, pepermunt en palmaros stimuleert het je huid en zintuigen. De gezichtsspray verzacht en verstevigt de huid en verfijnt tegelijkertijd de poriën. Hydrateert direct tot twaalf uur lang. Fijn in je handtas, op je bureau en voor op reis.

 

Bestellen en bekijken? Ga naar GetYourGift.nl

Deel je mooie cadeaus op: @Getyourgiftnl #GYG