Romy Boomsma heeft een bijzonder leuk cadeau bedacht voor Moederdag

17.04.2024 09:15
Bron: bloomon

Romy Boomsma staat bekend om haar liefde voor keramiek en bloemen. Dus toen ze samen met bloomon een vaas ontwierp voor Moederdag, was dat precies haar cup of tea.

De bloomon x Romy Boomsma creaties zijn echt een lust voor het oog. Denk aan een exclusieve limited edition keramieken vaas, handbeschilderd met Romy’s dromerige ontwerpen, en een bijpassend voorjaarsboeket met Romy’s favorieten om het geheel compleet te maken. En het beste van alles? Vanaf vandaag zijn ze in beperkte oplage verkrijgbaar. Elk stuk is met liefde en vakmanschap gemaakt waardoor elke vaas een uniek kunstwerk is. Dus, als je op zoek bent naar een Moederdagcadeau dat écht opvalt, dan is dit absoluut een winnaar.

Bron: bloomon

Bij aankoop van het bijpassende Original Romy’s Florals boeket (32,95 euro) kost de vaas 54,95 euro. De vaas los kost 64,95 euro. De bloomon x Romy Boomsma vaas is vanaf vandaag in een beperkte oplage te koop via bloomon.nl.

Bron: bloomon

Gemaakt voor haar

Bloemen zijn sowieso een mooi Moederdagcadeau, simpelweg omdat ze een tijdloze manier zijn om je waardering en liefde te tonen. Bloemen komen in allerlei soorten, maten, geuren en kleuren, waardoor er voor elke moeder wel iets passends te vinden is. Maar soms kan het kiezen van het juiste boeket een uitdaging zijn, te midden van alle prachtige opties die er zijn.

Gelukkig begrijpt bloomon dat Moederdagboeketten meer moeten zijn dan alleen maar bloemen. Ze moeten een verhaal vertellen, een gevoel overbrengen van liefde en dankbaarheid. Daarom heeft bloomon naast de colelctie met Romy Boomsma dit jaar weer een bijzondere Moederdagcollectie gelanceerd, ‘Gemaakt voor haar’.

Bron: bloomon

Lees ook – Onvergetelijke Moederdagcadeaus: ‘Ik schiet nog vol als ik eraan denk’

Deze collectie is gevuld met liefdevolle designs, samengesteld door topstylisten die elk detail hebben doordacht. Van het elegante Mother’s Day Edition boeket (zie hierboven) tot het levendige Unique Charm arrangement (zie hieronder), elk boeket is een kunstwerk op zich. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook extra cadeaus toevoegen aan je bestelling, zoals een vaas, luxe chocolade, geurkaarsen en meer.

Bron: bloomon

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.