Stiekeme flirts: ‘Een onschuldige kus mondde uit in stomende vrijpartijen’

28.08.2021 12:32
stiekeme zomerflirts

Zon op je hoofd en vlinders in je buik: niets heerlijker dan een zomerse flirt, ook als is-ie nog zo vluchtig.

Mandy (32) is getrouwd en moeder van een dochter (2).

“Nee, het is niet netjes. Maar toen Samuël, de knapste vader van het kinderdagverblijf, achter het spit stond van de buurtbarbecue, kon ik mijn ogen niet van hem afhouden. Hij gaf me al tijden de kriebels, als ik mijn dochter ophaalde en hij in de gang iets te dicht  langs me liep met de zijne. Lag het aan mij, of bracht ik in hem hetzelfde teweeg?

Onbewust zwermde ik de hele avond om hem heen. Mijn man Michel merkte niets, die hing aangeschoten aan de tap met de andere buurtbewoners. Nadat de barbecue was gedoofd, de meeste kinderen in bed lagen en de naborrel in volle gang was, volgde Samuël me naar de brandgang achter ons huis. ‘Ik wil je één keer proeven’, zei hij, en kuste me brutaal. Met mijn hart in mijn keel keek ik toe hoe hij direct weer rechtsomkeert maakte, terug naar zijn vrouw, terug naar het brave leven. Het is nooit meer gebeurd en op het kinderdagverblijf zie ik hem nog zelden. Beter zo: ik koester het liever als een nooit gebeurde droom.”

 

Ben even douchen, jongens

Dorine (40) heeft een relatie en is moeder van drie kinderen (12, 10 en 8).

“Wat een uitkomst, zo’n alleenstaandenvakantie. Terwijl mijn kinderen werden beziggehouden door het animatieteam en vriendjes, kwam ik voor het eerst in de twee jaar dat ik single was weer eens aan mezelf toe. En aan ongegeneerd wijnen met andere single ouders trouwens, wat avond na avond tot de beste campingfeestjes leidde.

Eén vader viel op de eerste dag al op. Hij was de stille van de groep, maar duidelijk degene met diepe gronden. Toen ik hem op de derde avond goed aan de praat kreeg, eindigden we zoenend op een campingpaadje. Ik denk niet dat het toeval was toen hij de volgende ochtend op hetzelfde moment ging douchen. ‘Hier is nog een hokje vrij’, flapte ik eruit. Wat met een onschuldige kus begon, mondde de rest van de vakantie uit in letterlijk stomende vrijpartijen. Onze kinderen zijn inmiddels stiefbroertjes, wij officieel verloofd.”

 

Lees ook

Stiekeme zomerbekentenissen: ‘Alleen in de zomer zoeken mijn grote liefde en ik elkaar op' >

 

Mama mist jullie enórm

Elfriede (37) is gescheiden en moeder van een zoon (7) en dochter (5).

“Het was de eerste zomer na mijn scheiding en mijn kinderen gingen op vakantie met hun vader, twee hele weken lang. Ik besloot die periode vol te proppen met werk en afspraken, maar mijn vriendinnen gingen allemaal zelf op vakantie. In een verdrietige bui besloot ik Tinder te installeren. Die eerste avond had ik al vijf matches. Een van hen bleek praktisch om de hoek te wonen.

‘We kunnen nog wel uren chatten’, stuurde hij, ‘maar waarom doen we morgen niet gewoon een wijntje?’ En zo wandelde ik met knikkende knieën het terras op in een zomerjurk. Mijn date bleek vermakelijk gezelschap; voor het eerst in tijden hoorde ik mezelf weer lachen, ik voelde me op en top vrouwelijk. Wat twee weken ellende zou worden, werd een hartstochtelijke zomerliefde. We aten, dronken, lachten, vreeën. De dagen vlogen voorbij. Toen de kinderen thuiskwamen, was voor mij het avontuur over. Toch spreek ik Mark, mijn zomerse remedie tegen hartzeer, nog steeds. Hij blijft altijd een beetje bijzonder.”

 

Fladderend naar het ziekenhuis

Giulia (44) is getrouwd en moeder van twee kinderen (9 en 6).

“Sinds ik de diagnose lupus kreeg, is mijn leven flink veranderd. Na jaren kwakkelen bleek ik drie jaar geleden opeens chronisch ziek. Ik zie vaker clinici dan mijn eigen kinderen, dus toen ik twee zomers geleden voor het eerst dagen achter elkaar aan het prednisoninfuus moest, was ik dolblij dat zich een verzetje aandiende.

Benno heette hij, verpleger op de dagbehandeling, die tijdens zijn dienst graag buiten rookte. Zo raakten we aan de praat. Ik op het bankje, hij ernaast voor een snelle sigaret. Al gauw kwamen we elkaar meerdere keren per dag tegen, ook in de periodes die volgden. Dan maakten we geintjes, steeds vaker seksueel getint. Hij wist dat ik getrouwd was, ik wist van zijn datingbestaan. Toch maakte het geflirt mijn ziekenhuisbezoeken er stukken zonniger op.

Wanneer mijn man en kinderen soms aanbieden om met me mee te gaan naar een onderzoek, houd ik ze wijselijk af; Benno en ik zien elkaar steevast wanneer ik weer eens in zijn werkomgeving wandel. Telefoonnummers hebben we nooit uitgewisseld, dat zou een glijdende schaal betekenen. Dat hij mijn medische dagen stralend maakt, is meer dan voldoende. Vliegen de vonken er daarna wel vanaf met mijn eigen vent.”

 

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2021.

 

Meer persoonlijke verhalen lezen?

Bestel het nieuwste Kek Mama nummer nu zonder verzendkosten >